Home Stiri Laura Cosoi, detalii despre botezul fiicei sale

Laura Cosoi, detalii despre botezul fiicei sale

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 227 views 2 minute timp de citit
  • Laura Cosoi a născut în urmă cu două săptămâni.
  • Aceasta a adus pe lume o fată pe nume Lara. 
  • Actrița a stabilit deja detaliile botezului.

Laura Cosoi trece prin cea mai fericită perioadă din viața ei. Aceasta a adus pe lume cel de-al treilea copil, în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Cu toate că evenimentul a vut loc recent, aceasta a stabilit deja detaliile botezului. Soția lui Cosmin a stabilit foarte bine totul, pentru a nu exista diferențe între fetele sale care, mai târziu, le-ar putea strica relația.

Când și unde va avea loc botezul Larei?

„Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță. Vrem să fie aceeași biserică, același preot. Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste. Așa s-a făcut și la noi în familie, la aceeași biserică și același preot, s-a păstrat cumva. Să nu se facă diferența între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri.

S-au bucurat, a fost frumoasă primirea. Noi suntem acasă și duminica mergem la biserică. Profităm, mai facem plimbări, mai ieșim cu fetele. Așa suntem obișnuiți de mici (n.r. să meargă în fiecare duminică la biserică). Și eu am fost la fel. Este o tradiție de la bunici, de când eram eu mică. Este un mod de viață”, a spus aceasta pentru cei de la ego.ro.

Laura Cosoi, mai emoționată ca niciodată de venirea pe lume a fetei sale

„24 de ore de când a venit pe lume iubirea noastră, Lara. În aceste ore, nu am făcut altceva decât să o țin în brațe, să o miros, să o privesc. Și nu mă mai satur…

I-am povestit despre lumea asta minunată, despre Dumnezeu, despre surioarele ei, despre tăticul perfect și toți cei dragi din familie care de-abia așteaptă să o cunoască.


Îi mulțumesc în fiecare clipă că ne-a dat șansa să îi fim părinți, să o iubim, să fim acolo pentru ea, de fiecare dată, pentru totdeauna!
Ești sufletul nostru, Lara!
Vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile pline de dragoste și lumină! Ne-au ajuns la inimă🤍”, a scris Laura Cosoi.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies