Home Stiri Laura Cosoi este în culmea fericirii. Mesajul emoționant postat de aceasta în mediul online

Laura Cosoi este în culmea fericirii. Mesajul emoționant postat de aceasta în mediul online

autor Mirela
258 views 2 minute timp de citit
  • S-a împlinit o lună de când Laura Cosoi a adus pe lume cel de al treiea copil.
  • Aceasta a împărtășit cu fanii câteva cuvinte, prin intermediul unei fotografii emoționante.
  • Laura se bucură de familia frumoasă pe care a reușit să și-o întemeieze.

Ieri, 21 iunie, s-a împlinit o lună de când Laura Cosoi a adus pe lume cel de al treiea copil. Și de data aceasta, actrița a născut tot o fată pe care a numit-o Lara.

Extrem de fericită datorită momentului care a avut loc, aceasta a împărtășit cu fanii câteva cuvinte, prin intermediul unei fotografii emoționante cu cele trei fiice ale ei. Fanii s-au întrecut în comentarii care mai de care mai frumoase, iar Laura se bucură de familia frumoasă pe care a reușit să și-o întemeieze.

Mesajul emoționant postat de Laura, cu ocazia aniversării

„Azi este o lună de când Lara a venit în familia noastră. Este uimitor cât de repede trece timpul, iar noi nu ne mai săturăm să ne minunăm de miracolul vieții! Curtea este plină de copii, este veselie mare, baloane de săpun, joaca cu apă de la furtun, un tort delicios de mere făcut de Rita și de Vera, pus la rece, gata să fie savurat lângă un suc de mere natural. La mulți ani, Lara noastră bună și blândă! Te iubim”, a scris Laura Cosoi în mediul online.

Actrița a povestit despre momentul întâlnirii

Deoarece cele două surori ale Larei sunt mai mari de vârstă decât ea, încă nu au ajuns la vârsta la care pot înțelege lucrurile. Tocmai din acest motiv, atunci când Laura a ajuns acasă cu cel de al treilea copil, cele două fete au bombardat-o cu întrebări despre cea mică. Însă, actrița a fost atentă, pentru a se asigura că nu neglijează pe niciuna dintre ele.

„Instantaneu, s-a declanșat haosul, pentru că entuziasmul lor a fost la cote extreme. Rita țopăia și striga continuu «Lara, Lara!», Vera sărea în jurul ei și țipa și ea «Ala, Ala», pentru că nu-i poate spune încă pe nume. În tot timpul ăsta, întrebările curgeau la foc automat: «Nu mai e bebe în burtică?», «Unde e buricul prin care mânca?», de ce face Lara într-un fel sau altul, ce vrea să zică și multe altele.

M-am felicitat că – mai mult din instinct – am pus-o pe Lara în pătuț și așa au cunoscut-o prima dată. Astfel, nu au asociat-o cu mine neapărat, ci au văzut-o ca pe fetița independentă și, astfel, am putut să le iau în brate, le-am pupat, iar ele au regăsit-o pe mămica lor așa cum o știau”, a povestit Laura pe blogul ei.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies