Home Stiri Laura Cosoi face declarații cu ocazia aniversării a 10 ani de relație

Laura Cosoi face declarații cu ocazia aniversării a 10 ani de relație

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 316 views 2 minute timp de citit

Laura Cosoi și Cosmin au împlinit 10 ani de relație. Aceștia formează unul dintre cele mai apreciate cupluri, mai ales că au și o familie numeroasă, al treilea copil fiind pe drum. Acum, artista a făcut câteva declarații emoționante.

„Au trecut 10 ani, cei mai frumoși, fericiți și plini de însemnătate ani din viața mea. Îți mulțumesc, Cosmin, pentru dragostea nemărginită! Ești iubirea mea toată”, a scris aceasta pe propriul blog.

Laura Cosoi a vorbit deschis despre a treia sarcină

„E foarte important să mergi pe instinct și să ajungi să îți cunoști foarte bine organismul, să-l asculți până la urmă, e foarte important să te hidratezi, să faci sport, dacă poți. Eu n-am putut să fac sport, cel puțin în sarcina asta, absolut deloc. La Rita, să spunem că am făcut mai mult, dar nu am putut, însă apreciez femeile care pot să facă asta.

Pe mine, faptul că am făcut sport de performanță sunt convinsă că m-a ajutat foarte mult. Corpul e făcut să se transforme și trebuie să te accepți, să te obișnuiești cu aceste transformări și să le primești așa, cu brațele deschise, să înțelegi motivul pentru care se întâmplă”, a spus aceasta, potrivit cancan.ro.

„Eu, când am rămas însărcinată acum, mă gândeam cum o să stau eu în ultimele trei luni pe canapea și o să mă uit la seriale, copiii o să meargă la creșă și la grădiniță și o să fiu liniștită. Nici gând! A fost un haos total de când am rămas însărcinată. Până la final va fi așa, pentru că nu s-au liniștit încă apele. Nici nu fac ceva ce nu aș putea să fac, adică nu trag de mine și mă obosesc în mod special. Într-adevăr, joc în mai multe spectacole pe care le joc de ceva timp, motiv pentru care a fost destul de simplu. Adică au fost niște spectacole ușor de abordat”, a mai spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies