Home Stiri Laura Cosoi, fosta iubită a lui Smiley, a vorbit prima dată despre Gina Pistol: „Gina?! Doamne ferește! Cum să…”

Laura Cosoi, fosta iubită a lui Smiley, a vorbit prima dată despre Gina Pistol: „Gina?! Doamne ferește! Cum să…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 3k views 3 minute timp de citit

Laura Cosoi și Smiley au format un cuplu timp de cinci ani, iar toată lumea credea la acea vreme că urmau să facă marele pas și să se căsătorească. Cu toate acestea, relația lor nu a mai mers la un moment dat, iar aceștia au hotărât să se despartă.

Vestea că Laura Cosoi și Smiley au pornit pe drumuri diferite a șocat pe toată lumea, fanii celor doi sperând multă vreme la o împăcare. Treptat, aceștia au reușit să treacă peste ceea ce s-a întâmplat, au rămas amici și-au refăcut însă viețile alături de alte persoane.

Fiind întrebată dacă are ceva cu Gina Pistol, cea care este actuala iubită a lui Smiley, Laura Cosoi a oferit un răspuns clar.

„Cum să am ceva cu Gina? Doamne ferește! Dar ne știm de atât timp! Până la urmă, fiecare face ce vrea cu viața lui!”, a declarat Laura Cosoi pentru Unica.

La mai mult timp după ce s-a despărțit de Smiley, Laura Cosoi și-a găsit fericirea în brațele omului de afaceri Cosmin Curticăpean, cu care s-a și căsătorit. Cei doi au o fetiță pe nume Rita.

Până să înceapă o relație cu Gina Pistol, Smiley nu a mai fost văzut cu nicio femeie, iar apropiații săi au susținut că acesta a suferit extrem de mult după Laura, trecând cu greu peste despărțirea lor. Multă vreme nu s-a cunoscut motivul care a dus la ruperea relației dintre ei, dar Laura a dezvăluit acum, în sfârșit, ceea ce s-a întâmplat cu adevărat între ei la vremea respectivă.

„N-ai cum să fii în umbra unui om în momentul în care amândoi pornesc la fel. Dacă aş fi început relaţia cu el acum, erau cu totul alte poveşti. Când am început noi relaţia, eu eram actriţă, dansam, iar el era un cântăreţ din trupa Simplu, să nu uităm asta. Nu era Smiley de azi. Eram doi tineri care au început o relaţie. Nu cred că era niciunul mai îndrăgit decât celălalt. Repet, nu era situaţia de acum. Treptat, el a devenit foarte îndrăgit şi merită asta…

În momentul în care ne-am despărţit, am simţit că m-am deblocat, asta e un cuvânt pe care îl folosesc foarte des când mă raportez la noi, am simţit că mi s-a luat un văl de pe faţă, au început să funcţioneze lucrurile pentru mine aşa cum îmi doream, întru totul. Eu, când mă uit în anumite poze din perioadă aceea, nici nu mă recunosc. Nu am simţit că sunt în umbra lui nicio secundă, dar am simţit că m-am deblocat după ce ne-am despărţit”, a spus Laura Cosoi într-un interviu pentru Tango.

Sursa: cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies