Home Stiri Laura Cosoi, luată la rost pe Instagram, după ce s-a pozat îndrăzneț

Laura Cosoi, luată la rost pe Instagram, după ce s-a pozat îndrăzneț

autor Mirela
1k views 2 minute timp de citit

Laura Cosoi a postat o fotografie care a stârnit foarte multe controverse în mediul online. Aceasta s-a pozat într-un body, dar, la prima vedere, pare că aceasta nu ar avea lenjerie intimă, lucru ce i-a deranjat pe internauți, mai ales că vedeta susține că este o persoană credincioasă.

„Asta ba se postează la biserică, ba dezbrăcată… Nu mai știe ce să facă să iasă în evidență ?de tot râsul…”, „Violeta, de ce e de tot râsul? Spui tu, care văd că ai avut cândva poză în chiloți la profil? ???? Fii sfântă în altă parte, aici, nu”, „Laura, este o poză care nu te reprezintă deloc. Ce se întâmplă cu tine?”, „Ahahaha… femeie serioasă, tot ce vrei… și, dintr-odată….apare fără chiloți (exagerez… logic) :))” , au fost doar o parte dintre comentariile pe care fosta iubită a lui Smiley le-a primit.

În urmă cu ceva timp, actrița a vorbit despre rolul de mamă și despre cum a schimbat-o pe ea naștere primului său copil. „Când am născut-o pe Rita, care acum are doi ani și jumătate, când am ajuns în salon, m-a bușit plânsul. A fost naștere naturală. M-a bușit plânsul, pentru că nu știam ce se întâmplă, eram copleșită, mi se părea că m-am despărțit de ea.

Ăsta a fost sentimentul, o despărțire, că nu mai depindea de mine. Și crește, apoi, o dragoste în tine, nu știu dacă e și atunci o descoperi sau crește odată cu copilul. Am descoperit că într-o mamă încape atâta dragoste, încât nu-ți poți imagina. Dar sufletul mamei este încăpător, face loc pentru fiecare pui.

Când ești părinte, copiii scot din tine lucrurile despre care nu știai. Eu nu sunt o mamă răbdătoare și nici o mamă jucăușă, dar pot spune că am descoperit că am infinită răbdare pentru ele. Este singurul loc și moment când am răbdare”, a spus Laura Cosoi conform cancan.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies