HomeStiri Mondene Laura Cosoi, mărturisiri despre fetița sa

Laura Cosoi, mărturisiri despre fetița sa

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/04/Laura-Cosoi.jpg

Laura Cosoi, în vârstă de 37 de ani, și Cosmin Curticăpean (42 de ani) au aniversat patru ani de căsnicie pe data de 4 martie, iar cu această ocazie frumoasa blondă a scris pe pagina sa de socializare un mesaj extraordinar, plin de emoție.

Laura Cosoi in Stiri Mondene

Actrița a menționat în mesajul său și faptul că sentimentele profunde sunt cu atât mai intense cu cât în iunie 2018 a venit pe lume și fiica lor, pe nume Rita, cea care le-a întregit fericirea:

„4.04.2015, momentul în care am spus «Da!», înconjurați de cei dragi! Retrăiesc emoţiile azi cu atât mai mult cu cât Dumnezeu ne-a dăruit-o pe Rita, acest suflet minunat care ne uneşte pe viaţă! Mulțumim!”

Aceasta a povestit pe blogul personal despre vacanța în familie pe care au petrecut-o recent în Italia, la schi, și a scris mărturisiri despre fiica sa.

„Rita are doar opt luni, așa că nu puteam sta non-stop pe pârtie cu ea. Când consideram că a avut suficient parte de soare și zăpadă, mergeam la plimbare. Livigno e un orășel cochet, pe care-l bați la pas cu plăcere. Sunt multe străduțe cu magazine din care poți cumpăra tot felul de lucruri, la prețuri mici, pentru că e o zonă fără taxe. Am stat o noapte în Bergamo și abia  apoi am pornit spre Livigno, un drum de aproape patru ore cu mașina. Când Rita se plictisea opream în tot felul de parcări amenajate ca să ne dezmorțim și apoi iar la drum. Încercam să respectăm regulile și să nu o luăm pe Rita din scaunul ei până nu este oprită mașina pe loc.

Rita a avut și ea echipament pentru pârtie: ochelari și cască de schi, cagulă, guler. Am mai avut la noi un rucsac cu cadru, ca să fie comod când o plimbăm, marsupiu, un portbebe  și căruciorul. Multe mame mi-au scris că le este greu cu copilul mic la drum, pentru că refuză piureurile de fructe și legume gata cumpărate. Eu am avut la mine borcănele cu mâncare pentru bebeluși și i-am mai dat iaurturi cu fructe, brânzică cu fructe, supe, griș cu lapte, paste, cărniță, apă suficientă și lapte, evident”, a scris Laura Cosoi…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed