Laura Cosoi, mesaj emoționant cu ocazia a șapte ani de la nuntă

Share

  • De curând, Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin, au împlinit șapte ani de căsătorie. 
  • Artista a postat o serie de fotografii în mediul online prin care a reamintit de frumosul eveniment.
  • Cei doi se declară compleți, deoarece Laura a adus pe lume cel de-al treilea copil în luna iunie.

Laura Cosoi și Cosmin au aniversat șapte ani de căsătorie. Aceștia au reușit, în timp, să întemeieze o familie foarte frumoasă. Spre finalul lunii iunie, Laura a adus pe lume cel de-al treilea copil, o fată pe nume Lara.

Laura și Cosmin și-au dorit mereu să aibă mulți copii și, nu doar că acest lucru s-a concretizat, dar se poate vedea cu ochiul liber faptul că cei doi sunt făcuți unul pentru celălalt.

Laura Cosoi a marcat momentul prin intermediul unui mesaj

„Azi se împlinesc 7 ani de la cununia civilă. Ziua a început la @untoldfestival, a continuat cu o masă alături de prieteni în, centrul vechi, și s-a încheiat la țară, plimbându-ne pe dealuri cu căruța, la apus. Am apucat să ne întindem și noi câteva minute pe iarbă, în timp ce copiii își spălau prunele și roșiile în apa rece de fântână.

Închid ochii, simt mirosul pământului încins, porumbul copt, dorul de copilărie și iubirea infinită ce-mi cuprinde sufletul! Mulțumesc”, a fost mesajul postat de către Laura Cosoi.

Artista a pregătit detaliile botezului Larei

Laura Cosoi se pregătește pentru fericitul eveniment. Deși nu a spus când va avea loc acesta, artista a menționat faptul că își dorește ca evenimentul să se desfășoare la fel ca și în cazul celorlalte două fete, pentru a nu exista diferențe.

Soția lui Cosmin a declarat că botezul va avea loc în Maramureș, iar slujba de creștinare va fi oficializată de către același preot, dar și la aceeași biserică. Aceasta își dorește ca cele trei fete să nu aibă discuții peste ani legate de modul în care au fost botezate, iar Laura vrea să evite ca vreuna dintre ele să se simtă în inferioritate.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news