Home Stiri Laura Cosoi, mesaj emoționant după ce a născut cel de-al treilea copil

Laura Cosoi, mesaj emoționant după ce a născut cel de-al treilea copil

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 380 views 2 minute timp de citit
  • Laura Cosoi a născut cel de-al treilea copil pe data de 23 iunie.
  • Aceasta a postat o fotografie emoționantă în mediul online.
  • După ce și-a mai revenit în urma nașterii, Laura Cosoi a făcut câteva declarații despre cea de-a treia fată.

În urmă cu două zile, Laura Cosoi a născut pentru a treia oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță, pe cale naturală, așa cum și-a dorit încă de la bun început.

Actrița a scris un scurt mesaj pe contul său de Instagram, făcând câteva declarații despre ceea ce s-a întâmplat, fiind extrem de fericită și de emoționată cu privire la noul capitol din viața ei.

Ce mesaj a postat Laura Cosoi?

„24 de ore de când a venit pe lume iubirea noastră, Lara. În aceste ore, nu am făcut altceva decât să o țin în brațe, să o miros, să o privesc. Și nu mă mai satur…

I-am povestit despre lumea asta minunată, despre Dumnezeu, despre surioarele ei, despre tăticul perfect și toți cei dragi din familie care de-abia așteaptă să o cunoască.
Îi mulțumesc în fiecare clipă că ne-a dat șansa să îi fim părinți, să o iubim, să fim acolo pentru ea, de fiecare dată, pentru totdeauna!
Ești sufletul nostru, Lara!
Vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile pline de dragoste și lumină! Ne-au ajuns la inimă🤍”, a scris Laura Cosoi.

Artista a vorbit deschis despre căsnicia sa

„Compromisuri, da, au fost. Cosmin încontinuu merge foarte mult pe argumente, eu nu sunt un om al argumentelor, nu îmi vin în minte când trebuie, mă enervez, el e mai coleric, eu încerc să-mi păstrez calmul, după aceea răbufnesc, deci… cumva, astea sunt, cred, momente care apar în toate relațiile, normal. Momente când te deranjează ceva. Avem o grămadă de neînțelegeri, dar nu momente de cumpănă în cuplul nostru în care să zicem «gata».

Sunt conflicte, dar găsim rațiunea și motivul pentru care suntem împreună, acela că ne iubim foarte tare și că nu putem să ne imaginăm viața unul fără celălalt, facem totul împreună. Am ajuns să anticipăm și, decât să ajungem în momentele acelea de criză, am reușit să le depistăm din timp și să încercăm să găsim rezolvări. Cred că, de fapt, aici e treaba”, a declarat artista într-un interviu, conform cancan.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies