Home Stiri Laura Cosoi – mesaj emoționant pentru soțul ei. Ce i-a transmis vedeta prin intermediul unei rețele de socializare?

Laura Cosoi – mesaj emoționant pentru soțul ei. Ce i-a transmis vedeta prin intermediul unei rețele de socializare?

autor Bodnar Anca
195 views 1 minute timp de citit
  • Laura Cosoi a transmis un mesaj emoționant pentru soțul ei
  • Vedeta are o familie minunată
  • Fanii Laurei s-au emoționat

Cu ocazia aniversării lui Cosmin Curticăpean, soțul Laurei Cosoi, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant prin intermediul unei rețele de socializare.

Ce i-a transmis Laura Cosoi soțului ei?

Laura Cosoi a ținut neapărat să își arate în mod public dragostea pentru soțul ei, și să îi amintească faptul că este extrem de norocoasă că îl are alături.

„Anii să-ți fie mulți, sănătoși și, pentru totdeauna, împreună cu noi!”

„Azi îl sărbătorim pe cel care ne face poze de fiecare dată, fie că vrea sau nu, pe cel care ne strânge pe toate în brațe cu multă iubire, pe cel care ne șterge lacrimile și ne face să râdem, pe cel care ne dă încredere ca va fi bine, indiferent de situatie, pe cel care are curaj să faca totul împreună cu noi, pe cel care are mamă, soacră, soră, cumnată, verișoare, mătuși, soție, fetițe și un cățel (tot fetita) și nu se plânge…

…Pe cel pe care ne sprijinim când nu mai știm încotro să o luăm, pe cel mai bun soț și tătic, pe cel cu care care mă sfătuiesc de fiecare dată, pe cel care ne iubește dincolo de toate pe lumea asta, dincolo de el și ne face atât de fericite! Te iubim, Cosmin! Anii să-ți fie mulți, sănătoși și, pentru totdeauna, împreună cu noi!”, a scrus Laura Cosoi pe o rețea de socializare.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies