HomeStiri Mondene Laura Cosoi, noi declarații despre cea de-a treia sarcină

Laura Cosoi, noi declarații despre cea de-a treia sarcină

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 947 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/03/Laura-Cosoi-despre-cresterea-copiilor-de-una-singura-„mi-se-pare-extrem-de-dur-1.jpg

Laura Cosoi se pregătește pentru a aduce pe lume cel de-al treilea copil. Artista are deja două fete și a dat vestea cea mare cu doar câteva zile înainte de finalul anului. Acum, artista a vorbit despre a treia sarcină, oferind câteva detalii despre cum merge situația, dar și despre ceea ce o ajută să treacă peste momentele dificile.

laura-cosoi-sarcină in Stiri Mondene„Dacă primele două sarcini au fost cumva asemănătoare, de dată asta, a fost diferit, în sensul că, în primul trimestru, mi-a fost mai rău. Nu am stat la pat, am putut să-mi văd de treabă, dar a trebuit să suport o stare de greaţă continuă. Culmea, asta nu se întâmplă de dimineaţă, ci de pe la 12 până seara, când mă culcam. Iar dacă în trecut, ghimbirul era aliatul meu, acum chiar şi ingredientul ăsta minune a fost frecvent depăşit de situaţie. Dacă mâncam, îmi era greaţă, dacă nu mâncam, la fel”, a spus Laura pentru cei de la okmagazine.ro.

Laura Cosoi a povestit cum le-a spus celor două fete că vor avea o soră in Stiri Mondene„Au fost momente destul de delicate, pentru că am avut repetiţii şi am fost şi în turneu prin ţară. Aşa că am încercat să gestionez situaţia cât am putut de bine, ca să nu mi se facă rău pe-acolo, pe unde eram. Avem tot timpul ceva la mine să ronţăi şi, de data asta, m-am descurcat bine cu limonadă cu ananas. Mâncam felii de ananas, beam compot de ananas şi îl combinam şi cu lămâie”, a continuat aceasta.

laura-cosoi-sarcină in Stiri Mondene

Laura Cosoi va avea tot o fetiță

„Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere! În acest moment, brațele noastre devin şi mai încăpătoare, sufletul plin, emoţiile şi mai copleșitoare, căci, în lumea asta a noastră, mai aşteptăm o fetiţă, o surioară pentru Rita şi Vera”, a spus aceasta pe rețelele sociale…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed