Home Stiri Mondene Laura Cosoi și soțul său, despre secretul succesului căsniciei lor

Laura Cosoi și soțul său, despre secretul succesului căsniciei lor

autor Negriu Elena
1,2K views

Laura Cosoi și soțul său, Cosmin Curticăpean, formează unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri din showbizul românesc.

 

Actrița nu este doar extrem de frumoasă și cu o carieră strălucită, ci totodată este și dedicată familiei sale, iar calitățile sale atrag numeroși admiratori, drept pentru care o mulțime de persoane se întreabă dacă există gelozie în relația dintre ea și soțul său, dar și care este secretul cu ajutorul căruia reușesc să treacă peste probleme.

Vedeta a vorbit despre aceste aspecte într-un interviu pe care l-a acordat pentru viva.ro, unde a oferit detalii și în legătură cu viața de familie.

„Noi lucrăm foarte mult și la relația noastră, tocmai de aceea am învățat să ne construim relația cât suntem și cu Rita, adică nu simțim nevoia să plecăm fără ea, pentru că noi construim în continuare când suntem și cu ea. Acesta e un secret pe care l-am descoperit și noi acum, încercăm cumva să fim toți trei tot timpul, să fim cât mai uniți”, a declarat Laura Cosoi.

Soțul Laurei Cosoi, a completat cele spuse de aceasta, menționând că, așa cum se spune în popor, nu poate exista iubire fără puțină gelozie.

„Nu sunt gelos, dar așa, cât să nu sune a aroganță, o să spun că sunt gelos un pic. Se spune că doar cine nu iubește nu-i gelos, așa că măcar să construim o doză de gelozie, dacă nu-i acolo”, a spus Cosmin Curticăpean.

Cei doi își doresc să își mărească familia. „Amândoi ne dorim foarte mult (n.r.: să devină din nou părinți) şi e un noroc că în momentul în care am născut, am venit acasă şi amândoi am zis că ne mai dorim un copil…

Adică chiar în primele luni, când, de obicei, nu te mai gândeşti la un copil, dar mi se pare că pentru Rita ar trebui să facem asta şi ea e completă în momentul în care mai are un frate sau o surioară, pentru că până atunci, jumătate eu, jumătate el”, a adăugat Laura Cosoi.

Surse: spynews.ro, viva.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed