Home Stiri Laura Cosoi spune ce schimbări a adus cea de-a treia sarcină

Laura Cosoi spune ce schimbări a adus cea de-a treia sarcină

autor Mirela
49 vizualizari

Laura Cosoi mai are foarte puțin și va aduce pe lume cel de al treilea copil. De curând, aceasta a vorbit despre schimbările prin care a trecut la a treia sarcină, recunoscând că, din anumite puncte de vedere, lucrurile au fost mai grele.

„E foarte important să mergi pe instinct și să ajungi să îți cunoști foarte bine organismul, să-l asculți până la urmă, e foarte important să te hidratezi, să faci sport, dacă poți. Eu n-am putut să fac sport, cel puțin în sarcina asta, absolut deloc. La Rita, să spunem că am făcut mai mult, dar nu am putut, însă apreciez femeile care pot să facă asta.

Pe mine, faptul că am făcut sport de performanță sunt convinsă că m-a ajutat foarte mult. Corpul e făcut să se transforme și trebuie să te accepți, să te obișnuiești cu aceste transformări și să le primești așa, cu brațele deschise, să înțelegi motivul pentru care se întâmplă”, a spus aceasta, potrivit cancan.ro.

Laura Cosoi a fost surprinsă de modul în care sarcina a decurs

„Eu, când am rămas însărcinată acum, mă gândeam cum o să stau eu în ultimele trei luni pe canapea și o să mă uit la seriale, copiii o să meargă la creșă și la grădiniță și o să fiu liniștită. Nici gând! A fost un haos total de când am rămas însărcinată. Până la final va fi așa, pentru că nu s-au liniștit încă apele. Nici nu fac ceva ce nu aș putea să fac, adică nu trag de mine și mă obosesc în mod special. Într-adevăr, joc în mai multe spectacole pe care le joc de ceva timp, motiv pentru care a fost destul de simplu. Adică au fost niște spectacole ușor de abordat.

Nu aș spune că nu m-am transformat, pentru că îmi accept transformările corpului. Nu mi se pare că kilogramele în plus mă fac mai puțin dorită sau mai puțin femeie”, a mai spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies