Home Stiri Laura Cosoi spune cum face față greutăților mamei a trei copii

Laura Cosoi spune cum face față greutăților mamei a trei copii

autor Mirela
271 views 2 minute timp de citit
  • Laura Cosoi a născut al treilea copil în urmă cu aproximativ o lună.
  • Aceasta mai are doua fete, născute la puțin timp una de cealaltă.
  • Actrița a spus cum se descurcă să aibă grijă de trei copii mici.

Laura Cosoi a născut în urmă cu aproximativ o lună. Aceasta a întâmpinat-o pe fiica sa, Lara, a treia fetiță a ei, după nouă luni în care a așteptat-o cu sufletul la gură.

Viața cu trei copii nu este ușoară, mai ales atunci când diferențele de vârstă sunt mici. Cu toate acestea, Laura le iubește extrem de mult și se bucură de minunile din viața sa.

Ce spune Laura despre rolul de mamă a trei copii?

„Nu am reușit să dorm mai deloc astă noapte, dar este în regulă. Sunt ani de când nu mai am așteptări, ani de când nu am mai legat o noapte de somn. Ce vreau să spun este că, dacă te raportezi corect la venirea pe lume a copiilor, nu ți se pare complicat. Nu este tot timpul ușor, dar, cu siguranță, este și frumos.

Așadar, hai să găsim și ceva bun în tot acest scenariu, în toată oboseala acumulată, în toată hărmălaia din jur, în toate clipele când simțim că ne pierdem răbdarea și nu ne mai regăsim pe nicăieri. Spre exemplu, Lara zâmbește ștrengărește în colțul gurii, complice așa, după fiecare alăptat. Și uite așa aș sta trează o viață, doar ca să mă bucur de zâmbetul ei! La voi cum este?”, a spus actrița pe pagina sa de Instagram.

Actrița a stabilit detaliile botezului

„Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță. Vrem să fie aceeași biserică, același preot. Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste. Așa s-a făcut și la noi în familie, la aceeași biserică și același preot, s-a păstrat cumva. Să nu se facă diferența între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri.

S-au bucurat, a fost frumoasă primirea. Noi suntem acasă și duminica mergem la biserică. Profităm, mai facem plimbări, mai ieșim cu fetele. Așa suntem obișnuiți de mici (n.r. să meargă în fiecare duminică la biserică). Și eu am fost la fel. Este o tradiție de la bunici, de când eram eu mică. Este un mod de viață”, a spus aceasta pentru cei de la ego.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies