HomeStiri Mondene Laura Cosoi vorbește despre sarcină. „E un miracol firesc”

Laura Cosoi vorbește despre sarcină. „E un miracol firesc”

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 731 views
Laura Cosoi vorbește despre sarcină. „E un miracol firesc” in Stiri Mondene

De când este însărcinată, Laura Cosoi radiază de fericire și își dorește să împărtășească acest lucru și cu cei din jurul ei.

Laura Cosoi vorbește despre sarcină. „E un miracol firesc” in Stiri Mondene

Chiar dacă acum vorbește natural despre acest miracol, la început i-a fost extrem de greu să spună exact ceea ce simte cu privire la acest subiect delicat din viața personală.

„Am luat fiecare pas cum a venit. Mie mi-a venit greu să împărtășesc vestea cu lumea, nu pentru că mi-a fost teamă, dar mi s-a părut ceva atât de personal și de intim încât… E un miracol firesc, natural, așa ne-a lăsat Dumnezeu pe lumea asta, să facem copii. Eu sunt o viitoare mamă atipică față de femeile însărcinate din jurul meu, pentru că nu am vorbit numai despre asta, mă simțeam și incomod să vorbesc, să-mi dau cu părerea, am fost destul de rațională. Încet, încet am început să comunic cu ea, cu fetița, și sunt mult mai orientată spre interior decât spre exterior, adică nu mă interesează nici părerile altor femei însărcinate, nu intru pe forumuri, nu mă pozez în fiecare săptămână, nu fac ce fac majoritatea femeilor care așteaptă un copil. Am vrut să mă ascund, să mă înțeleg, să intru în contact cu ea… așa am simțit. Mi-a fost greu să vorbesc despre ea, mi se pare inconfortabil să vorbesc despre sarcină și apoi s-o arăt, simt că e ceva intim și nici nu-mi place să-mi pună oamenii mâna pe burtă, e o chestie foarte ciudată. Nici cu prietenii apropiați nu am fost altfel și, în mod normal, eu nu sunt așa. Pe Cosmin îl las tot timpul, el este privilegiatul”, a povestit Laura Cosoi…

Laura Cosoi vorbește despre sarcină. „E un miracol firesc”2 in Stiri Mondene

Laura Cosoi este la fel de activă

„Mă simt în formă, chiar mă simt bine… așa că pot să-mi continui activitățile, chiar dacă sunt însărcinată. Sunt implicată în diverse proiecte și nu aș face nimic din ce nu aș fi în stare să fac, adică nu forțez organismul și nu fac lucruri care ar putea să-mi facă rău”, a mai menționat viitoarea mămică.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed