Home Stiri Laura Cosoi vorbește despre viața de mamă. Cum își crește aceasta cei trei copii?

Laura Cosoi vorbește despre viața de mamă. Cum își crește aceasta cei trei copii?

autor Bodnar Anca
248 views 3 minute timp de citit
  • Laura Cosoi – nu aplică reguli stricte de parenting

  • Vedeta vrea să își crească cei 3 copii în cel mai tradițional mod

  • Cum se descurcă Laura Cosoi cu 3 copii?

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din 2015, și sunt fericiții părinți a trei copii minunați.

Laura Cosoi a adus pe lume mezina familiei în data de 23 iunie. Actrița este acum mama a trei fetițe superbe, ceea ce o face să fie un părinte cu adevărat împlinit.

Cum s-a schimbat viața Laurei Cosoi de când a născut pentru a treia oară?

După ce a născut pentru a treia oară, în mod natural, Laura Cosoi se declară cea mai împlinită mamă, și nu se lasă doborâtă de greutățile cu care vine aducerea pe lume a unui copil.

Laura și Cosmin se bucură de fiecare minut petrecut alături de fetițele lor, iar acum retrăiesc momentele minunate cu un nou născut, clipele pline de emoții, bucurie și iubire ce vin odată cu apariția unui nou omuleț în viața părinților.

Nopțile nedormite nu mai sunt o problemă

Deși au apărut, din nou, nopțile nedormite și oboseala, Laura Cosoi menționează că nu este deranjată deloc, și că atunci când copilul ei zâmbește, uită de toate greutățile și nimic nu o poate doborâ.

„Nu am reusit sa dorm mai deloc asta noapte, dar este in regula. Sunt ani de cand nu mai asteptari, ani de cand nu am mai legat o noapte de somn. Ce vreau sa spun este ca daca te raportezi corect la venirea pe lume a copiilor, nu ti se pare complicat. Nu este tot timpul usor, dar cu siguranta este si frumos. Asadar, hai sa gasim si ceva bun in tot acest scenariu, in toata oboseala acumulata, in toata harmalaia din jur, in toate clipele cand simtim ca ne pierdem rabdarea si nu ne mai regasim pe nicaieri. Spre exemplu, Lara zambeste strengareste in coltul gurii, complice asa, dupa fiecare alaptat. Si uite asa as sta treaza o viata, doar ca sa ma bucur de zambetul ei! La voi cum este?’’, a scris Laura Cosoi pe profilul personal de Facebook.

Cum își crește Laura Cosoi copiii?

În cadrul unui podcast, Laura Cosoi a discutat despre ceea ce înseamnă pentru ea parenting și despre modul în care își dorește ea să își crească cei trei copii.

Actrița crede într-un parenting făcut din intuiție, deoarece o mamă va ști mereu ce să îi facă celui mic, fără a fi nevoie de o mulțime de cărți și cursuri în tendințe. Cu toate acestea vedeta este mereu deschisă să învețe lucruri noi, însă este dispusă să aplice doar ceea ce crede că se potrivește familiei ei.

Laura Cosoi a vorbit despre mediul natural în care își dorește să își crească fetițele. Vedeta vrea ca cele mici să stea în iarbă, să se joace cu nisip, cu animale, să simtă că trăiesc cu adevărat, așa cum a făcut și ea.

O viață în puf, ferită de tot ceea ce înseamnă firescul naturii, nu este pe placul Laurei, motiv pentru care se ghidează în viață doar după propriile ei reguli și face doar ce consideră că le va oferi copiiilor ei bucuria pe care a simțit-o și ea în copilărie.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies