HomeStiri Mondene Laura Lavric este in razboi cu sora sa. Motivul este unul inedit si rusinos

Laura Lavric este in razboi cu sora sa. Motivul este unul inedit si rusinos

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 771 views
Laura-Lavric-este-in-razboi-cu-sora-sa.-Motivul-este-unul-inedit-si-rusinos in Stiri Mondene

Interpreta de muzică populară Laura Lavric și-a dat sora în judecată pentru jigniri aduse public și, conform click.ro, cere daune morale de 100.000 de euro.

Laura-Lavric-este-in-razboi-cu-sora-sa.-Motivul-este-unul-inedit-si-rusinos in Stiri Mondene

Scandalul inedit a început în urmă cu mai bine de cinci ani, când Ecaterina Traian, sora artistei Laura Lavric, a acuzat-o public că „s-a vândut” în America pe bani, parfumuri și bijuterii.

După ce a izbucnit acest scandal, Laura Lavric a declarat că nu o va ierta pe sora ei nici pe patul de moarte.

„După tot ce a spus despre mine pe la televizor, Ecaterina tot încearcă acum să ne împăcăm. Îi spun însă că fără succes! Mi-a trimis diverse mesaje, dar eu nu i-am răspuns, am blocat telefoanele în aşa fel încât să nu mai primesc nimic de la ea. Eu îmi doresc ca ea să dovedească ce a spus despre mine, să arate că eu m-am prostituat. Am spus că, atât cât trăiesc, o să mă judec cu ea, pentru că mi-a distrus sufletul, nu o voi ierta nici pe patul de moarte. (…) Cum poţi să spui despre mine că am făcut prostituţie? Eu, pe vremea lui Ceauşescu, am mers atât timp în străinătate! Oare îmi dădea cineva paşaport dacă eram o golancă?”, a declarat Laura Lavric…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed