Home Stiri Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț și așteaptă și un copil cu iubita sa

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț și așteaptă și un copil cu iubita sa

autor Buinoschi Andreea
140 vizualizari

Laurențiu Reghecampf a stat de vorbă cu cei de la cancan.ro și a confirmat zvonurile legate de divorț. Acesta a mărturisit că a depus actele și așteaptă ca totul să se finalizeze cât mai repede. Mai mult decât atât, antrenorul urmează să aibă un copil cu iubita sa.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia”, a spus acesta pentru cei de la cancan.ro.

Mai mult decât atât, conform aceleiași surse, Reghecampf și iubita sa, Corina, urmează să îl primească în viața lor pe copilul lor, peste o jumătate de an. Cei doi se pare că nu vor să se oprească aici și vor să ajungă și în fața altarului.

În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan a avut o reacție acidă, după ce s-a speculat că soțul ei ar avea o amantă. „Bărbatul care se pune singur pe tavă și se lasă șantajat emoțional și financiar, la rândul lui, își distruge soția și copiii psihic, ca să facă pe plac femeilor ușoare, comportându-se ca un puști de 14 ani îndrăgostit, bărbatul care plătește cu imaginea, viața, cariera, familia, demnitatea, onoarea și bărbăția viața deșucheată și disonanța pe care o trăiește mândru că-și trage familia în mizeriile lui (…). Aș putea să dau zeci și zeci de astfel de lucruri nedemne pentru un bărbat”, a spus impresarul  în mediul online…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies