Home Stiri Laurențiu Reghecampf a fost „turnat” presei chiar de către fosta lui soție

Laurențiu Reghecampf a fost „turnat” presei chiar de către fosta lui soție

autor Buinoschi Andreea
163 vizualizari

Lucrurile în ceea ce privește divorțul lui Laurențiu Reghecampf și al fostei sale soții sunt cum nu se poate mai complicate. Acum, după ce antrenorul a declarat că a depus actele de divorț, multe amănunte ies la iveală.

Conform atacpersoana.ro, se pare că impresara ar fi trimis, de câțiva ani, informații false către presă, insinuând că Reghecampf este țapul ispășitor, după care, pe rețelele de socializare, critica presa, spunând că se bagă în viața ei personală.

Mai exact, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf ar fi știut de câteva luni de relația pe care Reghe o are cu Corina. Potrivit sursei menționate anterior, aceasta a încercat să o denigreze pe actuala iubită a fostului ei soț și a recurs la toate modalitățile de care a dispus.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru cei de la cancan.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies