Home Stiri Laurenţiu Reghecampf, acuze din partea fostei soţii: „Nu îl cunosc pe omul de azi, nu vreau să am treabă cu el”

Laurenţiu Reghecampf, acuze din partea fostei soţii: „Nu îl cunosc pe omul de azi, nu vreau să am treabă cu el”

autor Buinoschi Andreea
133 vizualizari

Declaraţiile despre divorţul anului continuă. Invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruţă, fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf a mărturisit că nu are de gând să dea înapoi, deoarece se consideră trădată de antrenor, iar copiii au de suferit din această privinţă.

„Eu am aflat de divorț când conduceam. M-a oprit un polițist când conduceam, de la polițistul nostru de pe DN am aflat. L-am sunat pe Reghecampf. Pe urmă, a dat că nu e adevărat!

Încă nu am primit actele de divorț. În ultimele săptămâni, am vorbit foarte rar. Până la acel moment, noi am fost ceva unic! Pentru mine, nu mai este loc de întoarcere. Pentru mine, un om nu poate să își trădeze copiii și familia. Probabil nu era fericit. Nu prea poți să vorbești. Tu știi că un an și o lună nu am făcut absolut nimic, doar să îmi salvez mama. Pentru că femeia asta a muncit și l-a iubit pe Reghecampf. Pentru mine e o trădare, dar, în viață, sunt suflete firave și suflete puternice.

Pentru mine, s-a terminat. Urăsc trădarea mai mult ca orice! Divorțul va merge înainte. Mi s-a cerut de către Laurențiu să renunț la numele «Reghecampf». Eu nu m-am născut Reghecampf, eu m-am născut Prodan. Dacă ar fi să o iau de la cap, m-aș mărita tot cu Laurențiu Reghecampf, dar cu cel pe care l-am cunoscut. Nu îl cunosc pe omul de azi, nu vreau să am treabă cu el! Trebuia să am o decență ca bărbat!

Am avut o discuție acum două nopți cu soțul meu, că au apărut niște conturi fake, că această domnișoară nu și-a dorit să apară. Eu îmi doresc pentru soțul meu să continue pe drumul pe care eu l-am dat. Ea zicea că nu vrea în presă, dar apărea că era scandal mare, că era violată. Nu am să dau satisfacție nimănui. Laurențiu este un om extraordinar. Nu mă interesează dacă e însărcinată. Dacă ești însărcinată, poți sta fără mască dacă nu ai înțelegere cu cineva pentru asta?

Copilul meu nu își dorește să aibă de-a face cu nimeni. Azi este o umbră, la 13 ani. Era o dumnezeire de copil. Dacă făcea asta când era mic, nu înțelegea! Acum însă spune că îi e rușine să iasă pe stradă…

Eu i-am pus la aceeași masă pe Laurențiu și pe fosta soție. Ea mi-a spus niște lucruri, nu le-am crezut. Nu eram gravidă atunci, nu mă interesează ce scrie. Tu, după cum mă cunoști pe mine, crezi că l-am înșelat?”, a spus aceasta în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruţă.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies