Home Stiri Laurenţiu Reghecampf, criticat de fosta soţie: „Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui”

Laurenţiu Reghecampf, criticat de fosta soţie: „Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui”

autor Mirela
166 vizualizari

Laurenţiu Reghecampf a avut parte, din nou, de unele critici venite din partea fostei lui soţii. Aceasta a continuat să afirme că decizia de a divorţa este cea mai mare greşeală pe care a făcut-o şi că nu vrea să mai aibă de-a face cu nimic din ceea ce ţine de antrenor.

„Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate! Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui!  Serios. Chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf.

De astăzi, gata! Am închis «forever» subiectul «gâsca păcălită de, să zicem drăguț, vulpe». Îi urez baftă în acest cumplit declin. Sper la bătrânețe să primească un pahar de apă. Sau să se mai poată uita în ochii jucătorilor acestei ţări, a patronilor, a președinților! Sper ca toți acești oameni din fotbal sa le explice jucătorilor că antrenorul trebuie luat în seamă numai pe parte profesională. Niciodată pe parte de viață.

Noi am mers mai departe, cum a spus băiețelul meu superb, Laurentiu jr, considerând că tati s-a rătăcit și încă nimeni nu îl găsește”, a spus impresara pentru cei de la realitateasportiva.net.

„Este deja o pedeapsă foarte mare pentru Laurențiu, este o cruce pe care nimeni nu știe dacă o mai poate duce. Este cumplit de târziu pentru el să mai miște, să mai vorbească, să mai aibă respect și credibilitate din partea jucătorilor, colegilor.

Adevărul este că toți greșim în viață, dar încercăm să reparăm, să nu ne afundăm mai tare în greșeală. Sper ca soțul meu să nu rămână Motanul Încălțat, căci, încet-încet, ți se comandă și cât aer să tragi în piept și câți bani ai voie să cheltuiești. Începi să execuți ordine, începi să faci rău familiei, copiilor, faci familia de râs, te faci de râs după o viață de muncă!”, a scris aceasta în mediul online.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies