Laurette, decizie radicală după umilința suferită la școală de fiica sa

Share

Laurette a trecut printr-o perioadă dificilă deoarece în urmă cu o lună fiica sa, Serena, a fost umilită la școală pentru că este mulatră.

Colegii au făcut-o pe fetiță să sufere prin comportamentul lor neadecvat și au ajuns chiar și să îi spargă un dinte acesteia.

„Din păcate, copila mea trăieşte același scenariu pe care şi eu l-am suportat când aveam vârsta ei. Pentru că este de culoare.

Pentru că școala în care învață NU ia măsuri. Pentru că părinții copiilor care o jignesc și o fac zi de zi iau asta ca pe o normalitate.

Pentru că violența este, practic, una dintre materiile care se «predau» cu brio în școlile din Romania.

Joi, fetiței mele i-a fost spartă dantura de către un coleg care nu e la primul incident de genul acesta.

Bullying-ul repetat la care este supusa Serena de către acest copil a fost tolerat de școală, plângerile mele ai fost considerate «răsfăț TV», scria atunci Laurette.

Laurette nu vrea să mai vadă cum fetița sa se confruntă cu aceeași situație prin care a trecut și ea în copilărie și adolescență, astfel că a luat o hotărâre radicală.

Vedeta se va muta în luna ianuarie 2020 din Bragadiru într-o casă în valoare de 110.000 de euro situată în Pipera și îi va schimba fetiței sale și școala la care merge.

„Mi-am cumpărat o căsuță aici, însă nu renunț nici la ideea de a pleca în America.

Oricum, casa e importantă pentru că pot să o închiriez dacă plec, iar în cazul în care nu m-aş acomoda acolo, vin tot aici. Cred că ne vom muta aici după sărbători.

E aproape gata, am aproape tot mobilierul. Sunt foarte fericită în primul rând pentru Serena, pentru că o voi muta de la școala aceea unde i s-au petrecut lucruri urâte…

Îmi doresc ce este mai bun pentru ea, aşa că pasul ăsta face parte din acele lucruri”, a declarat Laurette pentru Click!.

Sursa: spynews.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news