Home Stiri Laurette, decizie radicală după umilința suferită la școală de fiica sa

Laurette, decizie radicală după umilința suferită la școală de fiica sa

autor Negriu Elena
348 vizualizari
loading...

Laurette a trecut printr-o perioadă dificilă deoarece în urmă cu o lună fiica sa, Serena, a fost umilită la școală pentru că este mulatră.

Colegii au făcut-o pe fetiță să sufere prin comportamentul lor neadecvat și au ajuns chiar și să îi spargă un dinte acesteia.

2

„Din păcate, copila mea trăieşte același scenariu pe care şi eu l-am suportat când aveam vârsta ei. Pentru că este de culoare.

Pentru că școala în care învață NU ia măsuri. Pentru că părinții copiilor care o jignesc și o fac zi de zi iau asta ca pe o normalitate.

3

Pentru că violența este, practic, una dintre materiile care se «predau» cu brio în școlile din Romania.

Joi, fetiței mele i-a fost spartă dantura de către un coleg care nu e la primul incident de genul acesta.

Bullying-ul repetat la care este supusa Serena de către acest copil a fost tolerat de școală, plângerile mele ai fost considerate «răsfăț TV», scria atunci Laurette.

Laurette nu vrea să mai vadă cum fetița sa se confruntă cu aceeași situație prin care a trecut și ea în copilărie și adolescență, astfel că a luat o hotărâre radicală.

Vedeta se va muta în luna ianuarie 2020 din Bragadiru într-o casă în valoare de 110.000 de euro situată în Pipera și îi va schimba fetiței sale și școala la care merge.

„Mi-am cumpărat o căsuță aici, însă nu renunț nici la ideea de a pleca în America.

Oricum, casa e importantă pentru că pot să o închiriez dacă plec, iar în cazul în care nu m-aş acomoda acolo, vin tot aici. Cred că ne vom muta aici după sărbători.

E aproape gata, am aproape tot mobilierul. Sunt foarte fericită în primul rând pentru Serena, pentru că o voi muta de la școala aceea unde i s-au petrecut lucruri urâte…

Îmi doresc ce este mai bun pentru ea, aşa că pasul ăsta face parte din acele lucruri”, a declarat Laurette pentru Click!.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies