HomeStiri Mondene Laurette publică dovezi de la victimele agresorului ei

Laurette publică dovezi de la victimele agresorului ei

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 941 views
Laurette publică dovezi de la victimele agresorului ei in Stiri Mondene

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Laurette a fost bătută cu bestialitate de către un bărbat, chiar într-un hotel din București. După ce a făcut toate demersurile legale, Laurette a primit mai multe mesaje pe rețelele de socializare, venite din partea altor victime ale aceluiași bărbat.

Laurette publică dovezi de la victimele agresorului ei in Stiri Mondene

„Acum cinci sau șase ani, prietena mea a fost agresată de acest nenorocit în scara blocului. I-a pus cuțitul la gât și a încercat să o violeze. A depus plângere la poliție, doar că ei o scoteau tot pe ea vinovată, că lucra în cazino și au presupus că e vreo femeie ușoară. Și-a retras plângerea din cauza polițiștilor și a monstrului care s-a pus în genunchi și a început să plângă că nu mai face.

Laurette publică dovezi de la victimele agresorului ei in Stiri Mondene

Din păcare, nu pot să te ajut, deoarece prietena mea nu dorește să i se afle identitatea. Îmi doresc din tot sufletul să reușești să-l bagi la închisoare, deoarece este un tip foarte periculos și, mai mult ca sigur, violator în serie (…)”, a fost unul dintre mesajele pe care artista le-a primit.

„Fixa femeile cu privirea aia sticloasă. Lumea îl știe că e periculos. Urmărea fetele la toaletă, la garderobă, în parcări, etc”, a fost replica unei alte femei.

Laurette publică dovezi de la victimele agresorului ei in Stiri Mondene

„Acest psihopat mi-a scris pe Facebook, unde a insistat cu tot felul de abordări și «cadouri» imaginare!!! Omul este nebun! Din mesaje, spunea că locuiește și el la Zurich, în Elveția, când, probabil, n-a văzut Elveția decât în poze, vorbea de sume de 3.000 de euro.

Omul este clar un psihopat și bolnav sexual!!! Păcat că ai trecut printr-o astfel de experiență traumatizantă! Și grijă de tine!!! Acum, tu ești vocea tuturor fetelor acostate/abordate de acest psihopat! Tu poți să faci dreptate și să intre la pușcărie acest dement sexual!!!”, a fost un alt mesaj făcut public de către Laurette.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed