Home Stiri Laurette publică dovezi de la victimele agresorului ei

Laurette publică dovezi de la victimele agresorului ei

autor Mirela
567 views 2 minute timp de citit

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Laurette a fost bătută cu bestialitate de către un bărbat, chiar într-un hotel din București. După ce a făcut toate demersurile legale, Laurette a primit mai multe mesaje pe rețelele de socializare, venite din partea altor victime ale aceluiași bărbat.

„Acum cinci sau șase ani, prietena mea a fost agresată de acest nenorocit în scara blocului. I-a pus cuțitul la gât și a încercat să o violeze. A depus plângere la poliție, doar că ei o scoteau tot pe ea vinovată, că lucra în cazino și au presupus că e vreo femeie ușoară. Și-a retras plângerea din cauza polițiștilor și a monstrului care s-a pus în genunchi și a început să plângă că nu mai face.

Din păcare, nu pot să te ajut, deoarece prietena mea nu dorește să i se afle identitatea. Îmi doresc din tot sufletul să reușești să-l bagi la închisoare, deoarece este un tip foarte periculos și, mai mult ca sigur, violator în serie (…)”, a fost unul dintre mesajele pe care artista le-a primit.

„Fixa femeile cu privirea aia sticloasă. Lumea îl știe că e periculos. Urmărea fetele la toaletă, la garderobă, în parcări, etc”, a fost replica unei alte femei.

„Acest psihopat mi-a scris pe Facebook, unde a insistat cu tot felul de abordări și «cadouri» imaginare!!! Omul este nebun! Din mesaje, spunea că locuiește și el la Zurich, în Elveția, când, probabil, n-a văzut Elveția decât în poze, vorbea de sume de 3.000 de euro.

Omul este clar un psihopat și bolnav sexual!!! Păcat că ai trecut printr-o astfel de experiență traumatizantă! Și grijă de tine!!! Acum, tu ești vocea tuturor fetelor acostate/abordate de acest psihopat! Tu poți să faci dreptate și să intre la pușcărie acest dement sexual!!!”, a fost un alt mesaj făcut public de către Laurette.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies