HomeStiri Mondene Laurette s-a căsătorit cu iubitul ei după gratii. Vedeta nu s-a îmbrăcat în alb

Laurette s-a căsătorit cu iubitul ei după gratii. Vedeta nu s-a îmbrăcat în alb

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 814 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/laurette-s-casatorit-cu-iubitul-ei-dupa-gratii-vedeta-nu-s-imbracat-alb.jpg

Laurette a decis să se mărite cu iubitul ei, chiar dacă acesta se află după gratii. Cei doi au avut alături doar șase invitați, dar vedeta s-a declarat împlinită.

laurette-s-casatorit-cu-iubitul-ei-dupa-gratii-vedeta-nu-s-imbracat-alb

Laurette a spus „DA” după gratii, pentru că iubitul ei este încarcerat de câțiva ani. Cu toate acestea, fotomodelul spune că se simte împlinită și că își așteaptă soțul acasă.

„Dacă la cununie m-am îmbrăcat în roşu, la voi m-am îmbrăcat în alb. M-am căsătorit, ce să fac! Sincer, nici mie nu-mi vine să cred! M-a sunat şi am început să vorbim de două ori pe săptămână, poate şi mai rar. Am început să ne apropiem. E un om foarte bun, m-a întrebat dacă mă poate ajuta cu ceva. Părinţii lui m-au cunoscut şi în 2014. Mama lui este o femeie foarte calmă, cu care ai ce să discuţi. El este opusul a ceea ce am avut eu până acum. Acum trei luni s-a legat relaţia mai strâns. Am început eu să merg să-l vizitez la închisoare şi acolo ne-am apropiat mai mult, iar acum iată că suntem soţ şi soţie. El are opt ani cu executare, din care a făcut jumătate.

laurette-s-casatorit-cu-iubitul-ei-dupa-gratii-vedeta-nu-s-imbracat-alb2

Noi îl aşteptăm acasă şi o să vină curând. Se iau în calcul anumite credite pe care trebuie să le faci. Nu ştiu când va fi eliberat, ştiu că se va întâmpla curând, însă nu ştiu când exact. Nunta va fi în momentul în care el va ieşi afară. Trebuie să recuperăm partea asta. Au fost foarte puţini invitaţi. Acolo ai voie să mergi cu maximum zece persoane. Aceste imagini sunt făcute la un restaurant, după ceremonie, bineînţeles, fără el. Se face o cerere de către soţ şi soţie. Această cerere se aprobă, după care cu această cerere se merge la primăria comunei Jilava şi cei de acolo stabilesc o dată şi o oră. Trebuie să fii acolo la ora stabilită. Da, la poartă laşi tot: telefon. Chiar şi statut social.

Vreau să mă abţin de la comentarii pentru că nu a fost nimic senzaţional. Trebuie să-i mulţumesc gardianului care ne-a păzit şi care ne-a lăsat să stăm împreună. Eu nu am avut emoţii deloc, chiar dacă această ceremonie a avut loc în condiţii atipice. De dimineaţă şi până am plecat am fost numai cu zâmbetul pe buze. El este la semideschis. Mi-a spus Ciprian că colegii lui de celulă s-au autoinvitat la nuntă, dar eu nu puteam. Naşii sunt prieteni de-ai lui. Am fost șase persoane: părinţii lui Ciprian, fratele meu, eu şi naşii. Aşa şi-a dorit el, probabil ca să nu mă piardă din nou. El şi-a dorit foarte mult să facă o familie cu mine şi cu Serenuţa.

laurette-s-casatorit-cu-iubitul-ei-dupa-gratii-vedeta-nu-s-imbracat-alb1

A vrut să i se pară închisoarea mai uşoară şi atunci când va ieşi afară să ştie că are pe cineva care-l așteaptă afară. Eu mă simt mai liniştită, mai împlinită. El are voie la cinci vizite pe lună, dar eu nu merg de cinci ori pe lună pentru că vin şi părinţii lui, fiul lui şi parteneri de afaceri. Nu l-am mai văzut de anul trecut pe fiul lui, dar în 2014, când l-am cunoscut, ne înțelegeam OK. Nu e momentul potrivit pentru a avea un copil. Eu am fetiţa mea, el are băiatul lui. Însă, dacă va fi să fie, să fie. Momentan, eu nu spun nici da nici nu”, a declarat Laurette…

Sursa foto: cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed