Laurette se căsătorește cu iubitul din închisoare

Share

Laurette a făcut marele anunț. Aceasta se va căsători în curând cu noul ei iubit, care momentan se află în spatele gratiilor.

laurette-se-casatoreste-cu-iubitul-din-inchisoare

Larrette a mărturisit recent, în cadrul unei emisiuni tv transmise în direct, că urmează să se căsătorească cu iubitul ei, Ciprian Nistor. Fotomodelul a povestit în detaliu cum s-au cunoscut, dar și cum a renunțat inițial la relația cu el, încercând să se împace cu tatăl fetiței sale. Cei doi s-au cunoscut acum trei ani.

„A fost o decizie la care eu m-am gândit foarte, foarte mult, asta mi-am dorit. Noi ne-am cunoscut în 2014, am avut o relaţie de șase luni, după care am decis să mă întorc la tatăl fetiţei mele. Dar uite că drumurile ne-au adus din nou împreună. Da, când ne-am cunoscut, el era în libertate. (…) La câteva luni după ce m-am despărţit de fostul iubit, am fost cu Ciprian, după care am stat de vorbă cu el şi i-am spus că vreau să mă împac cu tatăl fiicei mele. Atunci m-am decis că poate nu am făcut tot ce mi-a stat în putinţă ca să am o familie alături de tatăl copilului meu”, a precizat Laurette în direct la tv…

Fotomodelul a mai vorbit și despre familia pe care cei doi o vor întemeia, mai ales că și Ciprian Nistor are un copil. „Şi el are un băieţel (11 ani), şi au am o fetiţă, ne dorim să-i creştem împreună. În 2014, da, a cunoscut-o pe Serena. E un om educat, un om foarte deştept, ştie cum să se comporte cu copiii. În primul rând, el e un om foarte inteligent şi am foarte multe de învăţat de la el, respectul – un lucru care mi-a lipsit foarte mult, sinceritatea şi încrederea. (…) Este a doua oară când m-a cerut în căsătorie”, a mai spus Laurette.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente