HomeStiri Mondene Laurette se va căsători în penitenciar. Fotomodelul a dezvăluit ce va purta în ziua cea mare

Laurette se va căsători în penitenciar. Fotomodelul a dezvăluit ce va purta în ziua cea mare

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 807 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/laurette-se-va-casatori-penitenciar-fotomodelul-dezvaluit-ce-va-purta-ziua-cea-mare.jpg

Laurette se va căsători în curând cu iubitul din închisoare și sunt toate șansele ca nunta să aibă loc după gratii. Cu toate acestea, vedeta este nerăbdătoare.

laurette-se-va-casatori-penitenciar-fotomodelul-dezvaluit-ce-va-purta-ziua-cea-mare

Laurette a decis să se căsătorească cu iubitul ei, chiar dacă acesta încă se află în spatele gratiilor. Fotomodelul a făcut anunțul de curând, mărturisind că îl iubește pentru că i-a fost mereu alături.

„Mă mărit în zece zile, aproximativ. Cererea am depus-o deja, nu știu exact cât durează actele. El ar putea avea o permisie de cinci zile și poate reușim să ne căsătorim atunci. Dacă nu primește permisia, cununia va avea loc la penitenciar. Am fost cerută în căsătorie prin telefon și am acceptat pentru că îl iubesc și pentru că e omul care a fost lângă mine în cele mai grele momente, m-a sprijinit. Nu e prima oară când mă cere în căsătorie. În 2014 a mai făcut asta o dată, însă n-am acceptat, am zis că mai dau o șansă relației mele cu fostul iubit, tatăl fetiței. Cu toate sacrificiile mele, relația noastră nu a mers. Si iată că destinul ne-a adus din nou împreună”, a declarat Laurette pentru wowbiz.ro.

Fotomodelul a mai precizat că nu dorește să poarte o rochie de mireasă și că, cel mai probabil, nu va opta nici pentru o rochie elegantă.

„Încă mă gândesc cu ce mă voi îmbrăca. Cel mai probabil voi avea un costum din pantalon și sacou. Rochie de mireasă sigur nu o sa port și nici vreo altă rochie elegantă. În principiu, optez pentru un sacou. Ținuta va fi și în funcție de unde va avea loc cununia civilă. Încă nu știm dacă va avea loc în penitenciar la Jilava sau la primărie. Am emoții și e normal să am”, a mai adăugat Laurette…

Iubitul lui Laurette, Ciprian Nistor, a fost acuzat în urmă cu trei ani de evaziune fiscală, dar a fost încarcerat abia în primăvara lui 2015. În prezent, acesta își ispășește pedeapsa la Penitenciarul Jilava.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed