HomeStiri Mondene Laurette are un nou iubit. Vedeta nu îl mai ascunde

Laurette are un nou iubit. Vedeta nu îl mai ascunde

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 791 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/01/laurette-un-nou-iubit-vedeta-nu-il-mai-ascunde.jpg

Laurette și-a refăcut viața alături de alt bărbat. Fotomodelul și-a prezentat deja noul iubit familiei.

laurette-un-nou-iubit-vedeta-nu-il-mai-ascunde

Laurette Atindehou a dat vestea cea mare fanilor. Aceasta are un nou iubit. Se pare că fotomodelul l-a prezentat deja pe noul ei partener de viață atât familiei, cât și fiicei sale, Serena, care îl simpatizează.

Laurette a avut o relație timp de mai mulți ani cu tatăl fiicei sale, Mihai, dar cei doi nu s-au căsătorit niciodată. Motivul pare să fi fost frica de un divorț, fotomodelul afirmând că nu vrea să se plimbe prin tribunale sau să se afle la un pas de a-și pierde copilul.

„Da, ăsta este motivul pentru care nu mă căsătoresc. Nu mă mărit ca să nu divorțez. Poate dacă eram și eu măritată, ar fi venit după mine de câteva ori până acum. Nu aș putea și nu aș vrea sub nicio formă să stau să mă plimb cu niște acte prin tribunal. Plus că nu aș suporta ideea ca Mihai să-mi ia fetița”, a declarat fotomodelul în trecut.

După ce și-a încheiat relația cu Mihai, se pare că Laurette se consolează în brațe noului său iubit. Aceasta a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu bărbatul care a apărut pe neașteptate în viața ei.

„Există o parte masculină în viața mea. Este un norocos că m-a întâlnit pe mine. Toată familia îl cunoaște. Serena îl cunoaște și îi place de el, se înțeleg bine. Este o poveste de mult timp”, a declarat fotomodelul.

Cu toate că povestea cu Mihai s-a încheiat de ceva timp, Laurette a mărturisit că a rămas în relații bune cu acesta, bărbatul fiind un tată bun…

„Nu mai puteam să locuim sub același acoperiș. M-am mutat deja cu fetița. Îmi pare rău că nu se mai poate, dar asta este situația în acest moment. Mai bine așa, probabil. Eu și fiica mea suntem ok. Fostul meu iubit ne susține financiar. Nu este nicio problemă din acest punct de vedere. E un tată bun”, a mai adăugat Laurette.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed