Home Stiri Lavinia Pârva a trecut prin clipe mai puțin plăcute: „Mi-a fost greu…”

Lavinia Pârva a trecut prin clipe mai puțin plăcute: „Mi-a fost greu…”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

După ce Lavinia a reușit să câștige lupta cu kilogramele, aceasta a decis că mai este loc pentru încă o schimbare și s-a decis să se tundă. Mămica a dat uitării părul lung și a ales să se tundă în stilul bob.

Acum, artista arată senzațional, iar fanii i-au lăsat doar comentarii de laudă. „Mi-a fost greu sa renunț la parul lung însă am ales parul scurt și sănătos. Ce părere aveți?”, a scris soția lui Ștefan Bănică JR. pe contul său de Instagram.

Toamna anului trecut a fost una de vis pentru cei doi artiști. Aceștia s-au căsătorit, dar departe de ochii lumii, și au făcut marele anunț abia după. Evenimentul s-a desfășurat în Bulgaria și, mai mult decât atât, odată cu venirea micuțului Alexandru, viața lor s-a schimbat și mai mult.

„Este o perioadă în care s-au intensificat toate emoțiile și trăirile, o perioadă în care, deși este recomandat să stau mai liniștită, simt că pot muta munții din loc. Am capacitatea, parcă, să fac de două ori mai multe lucruri, doar suntem doi, nu?! Râd mai mult, sunt foarte distrată și, totodată, parcă am mai multă inspirație. Am o perioadă în care îmi place mai mult ca niciodată să compun, să scriu texte, dar îmi place să îmi petrec timpul și acasă citind sau căutând idei pentru camera bebelușului. (…) Cred că momentul ne-a ales pe noi. Eu nu am programat niciodată momentele importante din viața mea. Am avut mereu certitudinea că, dacă un lucru este menit să se întâmple, se va întâmpla cu siguranță. Această minune a venit la momentul potrivit în viața noastră, fără programări sau lucruri premeditate. Mi-am dorit, în schimb, ca acest lucru să vină atunci când eu sunt suficient de matură și responsabilă, astfel încât să-i ofer o educație și o viață bună celui mic. Nu știu dacă am ajuns acolo, dar sper să fiu o mamă bună și să-i ofer copilului meu tot ce e mai bun și mai frumos pe această lume…”, a spus Lavinia Pârva…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies