Lavinia Pârva despre Ștefan Bănică: „Stau lângă un om cu care pot împărtăși atât de multe…”

Share

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică au o relație de invidiat. Poate și din cauză că amândoi s-au zgârcit la dat declarații de-a lungul timpului și au menținut relația cât mai intimă, departe de presă.

banica2

Emisiunea Dansez pentru tine, prezentată de  Ștefan Bănică, a fost locul unde a început povestea de dragoste dintre ei. Bruneta a participat la emisiune, alături de Decebal Negoiță, la ediția din anul 2011.

În același an, cântăreața a fost surprinsă intrând în blocul unde locuiește Ștefan Bănică. La acea vreme, s-au creat nenumărate povești despre idila dintre cei doi, iar presa a fost mereu cu ochii pe ei. Scandalul a fost cu atât mai mare, cu cât Ștefan Bănică era însurat la acea vreme cu Andreea Marin.

img_1939141_thumbs_600x400_2943551

La început, juratul X Factor a negat că ar fi avut vreo legătură cu cântăreața Lavinia Pârva, însă, după ce a devenit un bărbat liber, Ștefan Bănică a confirmat relația cu aceasta, în anul 2013: „Eu şi Lavinia gândim absolut la fel… Îmi place. Am o linişte pe care niciun ban din lume nu o cumpără. Copiii meu se înţeleg foarte bine cu ea”, declara Ștefan Bănică Junior despre Lavinia.

„Suntem foarte bine. Ce să spun, suntem bine chiar dacă nu apărem, după cum ai observat. Nu îmi place. Ce să vorbesc? Despre lucruri obişnuite din viaţa unui om?”, adăuga el.

În urmă cu puțin timp, cei doi au realizat un pictorial pentru revista Viva, răspunzând și câtorva întrebări despre relația lor.

Lavinia Pârva a fost întrebată dacă s-a obișnuit să trăiască în umbra lui Ștefan Bănică, proaspătul ei soț, iar ea a răspuns sincer: „Nu m-am simțit niciodată în umbra cuiva, n-am fost ahtiată după o celebritate atinsă cu orice preț. Tot ceea ce sunt am con­struit în timp, cu pași mici și siguri. Am suficientă încredere în mine și nu am simțit nevoia să demonstrez că aș fi altceva decât ceea ce sunt. Sunt o persoană discretă, așa am fost mereu și nu-mi place să fac lucrurile osten­tativ. Da, sunt mândră că stau lângă un om cu care pot împărtăși atât de multe, atât în plan personal, cât și profesional”…

„Contează foarte mult părerea lui în ceea ce mă privește. Ne sfătuim mereu. Ștefan este un om foarte corect și obiectiv, din toate punctele de vedere, mai ales atunci când vine vorba despre meserie. Este un om de la care am avut și încă mai am multe lucruri de învățat și sunt bucuroasă că am un astfel de om lângă mine”, a declarat artista. 


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news