HomeStiri Mondene Lavinia Pîrva, fotografia cu care a pus pe jar bărbații. Și-a pus sau nu silicoane?

Lavinia Pîrva, fotografia cu care a pus pe jar bărbații. Și-a pus sau nu silicoane?

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Lavinia Pirva, fotografia cu care a pus pe jar barbatii. Si-a pus sau nu silicoane 1 in Stiri Mondene

Lavinia Pîrva este una dintre cele mai frumoase și sexy artiste din showbizul românesc, iar de curând a încărcat pe conturile sale de socializare o imagine prin care i-a pus pe jar pe bărbați.

Fotografia i-a surprins pe cei care o urmăresc în mediul on-line, multe persoane fiind de părere că și-ar fi pus silicoane.

Lavinia Pîrva, pusă la zid după situația cu Irina Fodor: „Erai filmată și tu ieșind din casa Andreei Marin” in Stiri Mondene

Cu toate că la un moment dat, după ce a născut, s-a confruntat cu probleme legate de kilogramele în plus,

aceasta a revenit la silueta pe care și-a dorit-o și face tratamente corporale, fiind extrem de mulțumită de rezultate.

Lavinia Pîrva, pusă la zid după situația cu Irina Fodor: „Erai filmată și tu ieșind din casa Andreei Marin” in Stiri Mondene

Soția lui Ștefan Bănică jr. și-ar fi făcut de curând mai multe intervenții estetice, gurile rele spunând că și-ar fi injectat botox în buze și și-ar fi modificat forma sprâncenelor.

Aceasta a intrat în vizorul tuturor după ce a încărcat o fotografie în care apare cu decolteu, apărând zvonuri că și-ar fi pus silicoane.

În urmă cu ceva timp, artista a negat că ar avea operații estetice.

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea.

Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine!

În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație…

Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face”, a spus Lavinia Pîrva înainte de apariția fotografiei care a stârnit controverse.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed