Lavinia Pîrva, prima intervenție estetică. Despre ce este vorba și în ce mod arată acum

Share

Lavinia Pîrva are extrem de multă grijă cum se prezintă și, după ce a pierdut în greutate kilogramele pe care le acumulase în timpul sarcinii, acum a decis că este momentul să facă o altă schimbare în privința aspectului său.

Soția lui Ștefan Bănică jr. a apelat la injecții cu acid hialuronic în buze, după cum le-a transmis chiar ea fanilor pe contul său de Instagram.

Deși a optat pentru această intervenție estetică, Lavinia Pîrva nu a exagerat, întrucât buzele sale par naturale.

Cei mai mulți dintre fani au reacționat foarte bine la schimbarea pe care și-a făcut-o artista, lăudându-i, prin intermediul comentariilor, noul look.

Frumoasa cântăreață și-a unit în secret destinul cu cel al lui Ștefan Bănică jr., iar acum jumătate de an a adus pe lume primul ei copil.

Micuțul a primit numele Alexandru, în cinstea unchiului decedat al lui Ștefan Bănică jr.

Lavinia Pîrva a împărtășit fanilor ei și ce simte în postura de mamă, declarându-se fericită și împlinită datorită băiețelului ei.

„Sunt lucruri pe care nu le pot exprima în cuvinte. O fericire şi o bucurie şi o împlinire. Este un copil foarte bun, foarte simpatic.

Mi-am dorit să aibă șarm şi să aibă umor. Eu am râs foarte mult în sarcină. Şi are un râs colorat. Îi place să cânte, cântă încontinuu.

Mă gândeam că se va face fotbalist, dar se pare că nu. E tot timpul vesel. Are umor. Toată lumea se distrează în jurul lui”, a mărturisit Lavinia Pîrva încărcată de emoție…

Surse: spynews.ro, instagram.com


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news