HomeStiri Mondene Lavinia Pîrva, pusă la zid după situația cu Irina Fodor: „Erai filmată și tu ieșind din casa Andreei Marin”

Lavinia Pîrva, pusă la zid după situația cu Irina Fodor: „Erai filmată și tu ieșind din casa Andreei Marin”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 719 views
Lavinia Pîrva, pusă la zid după situația cu Irina Fodor: „Erai filmată și tu ieșind din casa Andreei Marin” in Stiri Mondene

Zilele trecute, paparazii cancan.ro au surprins-o pe Irina Fodor acasă la Ștefan Bănică Junior. Deși niciunul dintre ei nu a comentat acest lucru, la același gest recurgând și Lavinia Pîrva, în cele din urmă, artista a reacționat. Lavinia Pîrva a explicat cum au stat lururile, dar fanii au taxat-o imediat, reamintind de unele evenimente din trecutul său.

Lavinia Pîrva, pusă la zid după situația cu Irina Fodor: „Erai filmată și tu ieșind din casa Andreei Marin” in Stiri Mondene„Simt nevoia să vă împărtășesc cele întâmplate. În ziua în care, la noi acasă, au sosit colegii lui Ștefan de la Show-ul de dans Dancing on ice: Vis în Doi, printre care și Irina Fodor, eu, împreună cu Ștefan, i-am întâmpinat cu mult drag. Paparazzii au filmat toată scena, pentru că erau la 10 metri de garajul nostru, însă, pentru ei, eu am fost invizibilă”, a scris aceasta în mediul online.

Lavinia Pîrva, pusă la zid după situația cu Irina Fodor: „Erai filmată și tu ieșind din casa Andreei Marin” in Stiri Mondene„Karma, dragă Lavinia!!!! Cu ceva timp în urmă, îmi amintesc că tot așa erai filmată și tu ieșind din casa Andreei Marin!!! 🤣🤣🤣Doar că tu atunci chiar aveai ceva cu domnul Bănică 🤣🤣🤣Cât ar fi ea roată de pătrată, tot se întoarce…”, au reacționat fanii acesteia.

Andreea Marin a recunoscut că Ștefan Bănică Junior a avut o amantă

„Da, am aflat și că am fost înșelată de fostul partener de viață, din căsnicia anterioară. Din punctul meu de vedere, pe o scară de la 1 la 10, durerea infidelității ajunge la 11”, a spus prezentatoarea pentru Antena Stars.

„Pentru mine, trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10, te doare spre 11. Niciun divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă.

Lavinia Pîrva, pusă la zid după situația cu Irina Fodor: „Erai filmată și tu ieșind din casa Andreei Marin” in Stiri MondeneNu e greu să iubești în lumina reflectoarelor. Au fost însă dezavantaje. Când am ieșit cu Violeta din maternitate, era să facem accident. Dar nu asta m-a incomodat în căsnicia mea, ci nepotrivirea. Din cea de-a doua căsnicie o am însă pe fiica mea… și asta contează cel mai mult. Nu mă uit înapoi”, a spus Andreea Marin în cadrul emisiunii 40 de întrebări.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed