Home Stiri Lavinia Pîrva reacționează după ce s-a spus că divorțează

Lavinia Pîrva reacționează după ce s-a spus că divorțează

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 787 views 2 minute timp de citit

Zilele trecute, paparazzii ciao.ro au surprins-o pe soția lui Ștefan Bănică Junior prin București, fără verighetă. Din acel moment, multă lume a crezut că povestea de dragoste dintre artist și soția lui s-a încheiat. Acum, Lavinia a reacționat, infirmând toate aceste speculații care au început să circule prin presă.

Vedeta nu s-a lăsat afectată de ceea ce se spune despre căsnicia ei și a mers la sală. Ajunsă acolo, aceasta a postat câteva filmulețe alături de cuvintele: „Dragilor, sunt fericită să fiu aici alături de antrenoarea mea, mi-a fost dor de pilates”.

Nici bine nu au apărut prin presă știrile, că Lavinia a vorbit, chiar pe contul ei de Instagram, despre presupusul divorț de Ștefan, fiind extrem de supărată de faptul că lumea nu știe cum stau lucrurile.

Si iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. ???La fel și instanța, mă așteaptă zilnic, în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța, sărăcuța, altă treabă nu are! Doamne, mare ți-e grădina!


Cum să ghicești așa, în stele, divorțul cuiva, pentru simplul fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că, de data asta, n-ați zis nimic de «surse din anturajul cuplului», asta mai lipsea! 🙂 Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește COVID-ul de metal??
Dragi cetățeni din presă, nu mai sunt subiecte interesante? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor, lipsa locurilor din spitale? Dacă considerați că acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei (wow!) de pe degetul meu, atunci vă spun, ca să dormiți liniștiți!
Când voi divorța, vă sun eu pe fix! ?????Momentan, suntem îndrăgostiți. Lulea!!!!!!
”, a fost reacția Lavinei Pîrva…

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies