Home Stiri Lavinia Pîrva și Ciprian Marica au fost împreună?

Lavinia Pîrva și Ciprian Marica au fost împreună?

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 816 views 2 minute timp de citit

Ciprian Marica este unul dintre bărbații din România care au bifat o listă lungă de cuceriri. Acesta s-a iubit cu Gina Pistol, cu Ilinca Vandici, cu Ana Munteanu, iar mai multe persoane au spus că ar fi avut o relație și cu Lavinia Pîrva.

Totul a început de la o fotografie postată pe rețelele sociale în care apar Lavinia Pîrva și Doinița Văleanu alături de Ciprian Marica și de Ianis Zicu. Poza a fost făcută după un concert susținut de către trupa fetelor, iar multe persoane au declarat că aceea ar fi fost și perioada în care existau legături amoroase între ei.

La scurt timp după ce a născut, Lavinia Pîrva a oferit un interviu pentru cei de la libertatea.ro și a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei după ce a adus pe lume un copil. „Îmi faceți complimente, mă faceți să mă simt foarte bine! Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr, a fost un pic șocant pentru că atunci când am fost însărcinată, am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenție de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus așa, ușor, ușor, fără să fac eforturi prea mari. Mai am nevoie să dau jos două-trei kilograme.

Prima și prima dată când am ajuns acasă, evident că am fost un pic stresată, dar am avut-o alături de mine pe mama mea, care m-a echilibrat, așa. Am un copil bun, nu mi-a dat multă bătaie de cap.

Panică ai în fiecare secundă, îi dă un dințișor și ai senzația că cine știe ce se întâmplă, strănută o dată… Eu, cumva, am un echilibru. Cumva, în sinea mea, în interiorul meu, simt că totul e bine și că e sub control. Încerc să nu fiu o mamă foarte panicată”, a spus Lavinia pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies