Home Stiri Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior divorțează?!

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior divorțează?!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Viața sentimentală a Laviniei și a lui Ștefan Bănică a fost ținută departe de ochii lumii dintotdeauna, preferând să păstreze pentru ei toate lucrurile, plăcute sau mai puțin plăcute. Cu toate că niciunul dintre ei nu a dat de înțeles că nu ar mai funcționa căsnicia, un gest făcut de Lavinia i-a pus pe oameni pe gânduri.

Paparazzii ciao.ro au surprins-o pe soția juratului de la Antena 1 fără verighetă, în timp ce era afară, cu băiatul său. Deși niciunul nu a confirmat aceste speculații care au început să apară, faptul că Lavinia nu poartă verigheta a dus la foarte multe interpretări.

Ștefan Bănică Junior și Lavinia au împreună un băiețel în vârstă de un an si șase luni. Fericirea care i-a cuprins de când au devenit părinți este de nedescris și au vorbit despre acest lucru în cadrul unui interviu acordat celor de la Antena Stars.

„Este cea mai frumoasă perioadă a vieții mele și sunt lucruri pe care nici nu le pot exprima în cuvinte. O fericire și o bucurie și o împlinire pe care chiar nu pot să o exprim în cuvinte. E ceva Dumnezeiesc atunci când vine un bebe în viața ta. Este un copil foarte bun, un copil simpatic, în primul rând, pentru că eu asta mi-am dorit, să aibă șarm, să fie simpatic și să aibă umor, ceea ce se întâmplă.

Eu am râs foarte mult în sarcină, astfel încât copilul meu râde foarte mult și are un râs așa colorat, ca în desenele animate. Este chiar și talentat, îi place să cânte, cântă încontinuu. Mă gândeam că poate se face fotbalist, dar se pare că nu, cred că se va face tot artist, pentru că se vede totuși că are acest talent. Îi place tot timpul să cânte, e tot timpul vesel, are umor, toată lumea se distrează când e în preajma lui”, au declarat cei doi soți pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies