Home Stiri Lavinia Pîrva vorbește despre a doua sarcină: „Mamă cu normă întreagă”

Lavinia Pîrva vorbește despre a doua sarcină: „Mamă cu normă întreagă”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 333 views 3 minute timp de citit
  • Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior formează un cuplu de mai mulți ani, de cinci fiind căsătoriți.
  • Deși este o mamă devotată, artista susține că nu își mai dorește un copil, deoarece este foarte greu să ai grijă de copiii mici.
  • Soția lui Ștefan Bănică Junior a declarat că, în curând, se va întoarce pe scenă.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior sunt căsătoriți de cinci ani și, de trei ani, au și un copil împreună. În cadrul unei emisiuni televizate, Lavinia a declarat că nu își mai dorește un copil, deoarece este extrem de greu să ai grijă de un bebeluș.

Lavinia Pîrva se mulțumește cu un singur copil

„Nu, că fi-miu face cât 10. Depinde mult și de copil. Copii sunt diferiți ca și temperament. Acum avem ajutor, dar, până acum, am vrut să fiu o mamă cu normă întreagă. Mă ajută mama, dar acum avem ajutoare, pentru că eu am început activitatea și am nevoie de lucrul ăsta.

Mi-am început activitatea profesională de o lună și sunt neașteptat de bine cu agenda, pentru că am dat drumul la proiectul ăsta cu muzică balcanică. Îl începusem eu înainte de pandemie, dar am lăsat-o un pic mai ușor, iar acum am revenit în forță. Am avut spectacole și s-a umplut agenda. Nunți, botezuri, cumetrii, pentru că românilor le place să se distreze și noi cântăm muzică balcanică. Gata, am început treaba”, a spus Lavinia la emisiunea lui Capatos.

În urmă cu un an, s-a vehiculat că ar divorța

După ce a fost surprinsă fără verighetă, zvonurile conform cărora ar urma să divorțeze au început să apară. Aceasta le-a negat imediat, fiind foarte deranjată de ceea ce se spunea.

Si iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. ???La fel și instanța, mă așteaptă zilnic, în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța, sărăcuța, altă treabă nu are! Doamne, mare ți-e grădina!

Cum să ghicești așa, în stele, divorțul cuiva, pentru simplul fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că, de data asta, n-ați zis nimic de «surse din anturajul cuplului», asta mai lipsea! 🙂 Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește COVID-ul de metal??

Dragi cetățeni din presă, nu mai sunt subiecte interesante? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor, lipsa locurilor din spitale? Dacă considerați că acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei (wow!) de pe degetul meu, atunci vă spun, ca să dormiți liniștiți!”, a fost reacția Lavinei Pîrva.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies