HomeStiri Mondene Legatura nestiuta dintre Anca Turcasiu si regretata Stela Popescu: „A fost pentru prina data cand…”

Legatura nestiuta dintre Anca Turcasiu si regretata Stela Popescu: „A fost pentru prina data cand…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Legatura nestiuta dintre Anca Turcasiu si regretata Stela Popescu „A fost pentru prina data cand...” 1 in Stiri Mondene

Anca Turcasiu a facut public de curand faptul ca a divortat dupa 22 de ani de mariaj, revenind, astfel, in centrul atentiei.

Putine persoane sunt insa cele care cunosc detalii despre cum si-a cunoscut Anca Turcasiu fostul sot, medicul stomatolog Cristian Georgescu.

Legatura nestiuta dintre Anca Turcasiu si regretata Stela Popescu „A fost pentru prina data cand...” 2 in Stiri Mondene

Vedeta a dezvaluit ca cea care le-a facut cunostinta a foat chiar regretata Stela Popescu.

Marea actrita ii combinase in timpul unui turneu in Statele Unite ale Americii, la mijlocul anilor ’90.

Anca Țurcașiu admite că a avut nevoie de psiholog după divorț: „Am avut nevoie de sprijin” in Stiri Mondene

„Stela si Arsinel aveau prieteni care ii asteptau si ii luau imediat acasa. Dar, pe mine… Pana la urma, m-a luat cineva acasa.

Doar ce isi luasera masina de spalat si nu stiau sa o foloseasca. I-am rugat sa imi permita sa imi spal si eu hainele. Foarte amabili, le-au luat si le-au bagat in masina.

Hainele mele erau colorate si negre si le-au spalat la 100 de grade… Asa ca aratau ca naiba”, declarase la un moment dat Anca Turcasiu.

„A trebuit sa iau un trening de la ei. Era cu doua numere mai mic. Nu vreti sa stiti cum aratam. M-am urcat in autocar si asa am mers.

La primul popas, am coborat… Atunci l-am vazut pentru prima data pe Cristian. El o cunostea pe Stela si s-au imbratisat.

Atunci m-am uitat sa vad daca are verigheta. A fost pentru prima data in viata mea cand m-am uitat la un barbat sa vad daca are verigheta”, a adaugat vedeta.

„Ne-am indragostit nebuneste, dupa patru zile de iubire torida la Los Angeles, ne-am scris vreo doua luni scrisori de iubire, iar el s-a hotarat sa vina aici…

Cristi e un tip foarte tanar in toate, foarte expansiv, danseaza, traieste din plin, se bucura pe fata de orice. Vine acasa, da muzica la maximum…

Iar eu, de unde pana sa-l cunosc nu ieseam in nici o discoteca, acum particip cu bucurie la toate distractiile, chiar imi place…

Profitam de fiecare zi, de fiecare clipa ca sa ne facem viata un pic mai frumoasa”, declarase Anca Turcasiu intr-un alt interviu.

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed