Legea Atracției: Cum să atragi evenimente pozitive în viața ta


939

Legea Atracției ne spune că atragem în viața noastră exact ceea ce gândim și proiectăm cu puterea minții.

Legea Atractiei
Poți folosi Legea Atracției pentru a-ți crea realitatea dorită gândind în acea direcție și atrăgând evenimentele pozitive la care visezi. Pentru aceasta este necesar să cultivi optimismul în fiecare moment și să ai încredere în propriile visuri, să le proiectezi în realitate. Nu lăsa mintea să se întoarcă la gândirea pesimistă, deoarece îți va afecta viitorul pe care îl construiești.

Cum funcționează Legea Atracției?

Atunci când te gândești că poți realiza un lucru, transmiți în Univers un „DA” hotărât și vei primi resursele necesare pentru a-l obține, iar dacă transmiți că nu poți să faci acel lucru, chiar nu se va întâmpla. Atragi ceea ce îți dorești și gândești, bun sau rău, după cum spune și proverbul „Ai grijă ce îți dorești, că s-ar putea să ți se-ntâmple”. La fel funcționează și frica, mental atragi acel lucru rău de care te ferești – „De ce ți-e frică, tot nu scapi”. Atunci când folosești în scop pozitiv Legea Atracției, vei observa și rezultatele. Sărbătorește realizările, deoarece fiecare contribuie la atingerea scopului final și bucuria succesului te va încărca de energie pozitivă!

Cum să aplici Legea Atracției

Cu pași mici dar siguri vei reuși să atragi lucrurile pozitive. Ești înconjurat de atitudini negativiste și ești bombardat din toate părțile de informații despre evenimente negative, la știri se prezintă doar povești cu final negativ. Fii detașat și nu te lăsa influențat de orice stimul negativ, filtrează și concentrează-te pe scopul tău! Este nevoie de o deschidere totală către Univers și de perseverență pentru cultivarea unei gândiri optimiste care va atrage numai lucruri bune în viața ta…

Citește și:  Ce dietă urmează Paula Seling pentru a arăta atât de bine la 40 de ani

loading...