LENJERIA INTIMA spune totul despre felul tau de-a te comporta in pat. Afla daca esti independenta, timida sau salbatica!

Share

Probabil nu știai, însă modelul de lenjerie intimă pe care îl porți spune totul despre felul tău de-a fi atunci când faci amor.

Partenerul tău de amor poate spune totul despre tine, doar după forma bikinilor pe care îi porți.

Dacă vrei să afli ce fel de „fiară” ești în pat, atunci trebuie să citești acest articol.

1. Dacă preferi perechea cu numărul 1, înseamnă că ești o femeie foarte sigură pe forțele proprii și îți place sexul sălbatic.

2. Modelul cu numărul 2 spune despre tine că nu te interesează gura lumii. Atunci când ești în pat cu partenerul tău dai dovadă de egoism și aștepți ca totul să vină din partea acestuia.

3. Modelul numărul 3 este și cel mai întâlnit – cel Tanga. Ești o persoană optimistă și foarte deschisă să încerci lucruri noi în pat. Cu tine nu se plictisește partenerul tău, pe care îl surprinzi mereu.

4. Modelul cu numărul 4 – Bikini. Ești o femeie căreia îi place aventura, poți fi foarte sexi, dar și copilăroasă. Partenerul tău trebuie să aibă grijă cu tine căci îți cam place să fii infidelă.

5. Modelul cu numărul 5 este cel îndrăzneț. Este modelul pe jumătate de fesă, care arată cât de obraznică poți fi în pat. Ești o femeie irezistibilă în fața bărbaților, însă mereu în căutarea fericirii.

6. Modelul cu numărul 6 spune despre ține că ești o profesionistă în pat. Orice bărbat ar fi norocos să te aibă ca parteneră de sex.

7. Modelul cu numărul 7 – Boxerii. Ești o femeie loială partenerului tău de amor, însă ești și cam leneșă în pat. Nu prea te interesează ca sexul să fie palpitant. Pentru cele care poartă boxeri, sexul este doar din obligație…

8. Modelul cu numărul 8 – Chiloții bărbătești sau chiloții de „babă”. Ești o fire calmă, creativă în pat, însă nu te chinui să depui prea mare efort. Partenerul tău este mereu nemulțumit de felul tău de-a fi în calitate de amantă.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news