HomeStiri Mondene Leonard Doroftei, în lacrimi, măcinat de dorul de România: „Dacă m-aş întoarce, cred că…”

Leonard Doroftei, în lacrimi, măcinat de dorul de România: „Dacă m-aş întoarce, cred că…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 824 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/09/Leonard-Doroftei-in-lacrimi-macinat-de-dorul-de-Romania-„Daca-m-as-intoarce-cred-ca...”-1.jpeg

Leonard Doroftei se află de câteva luni în Canada, unde lucrează ca antrenor de box, fiind împuns de greutățile pe planul financiar.

Leonard Doroftei, in lacrimi, macinat de dorul de Romania „Daca m-as intoarce, cred ca...” 1 in Stiri Mondene

Fostul mare pugilist a recurs la această opțiune în urma problemelor financiare pe care le-a avut în ultimii ani în România.

Recent, campionul mondial a oferit un interviu pentru Antena Stars, unde a vorbit, emoționat până la lacrimi, despre cât de mult suferă deoarece duce dorul României.

Acesta este legat foarte mult de români și speră să revină la un moment dat pe plaiurile mioritice.

„Nu m-am agățat de locul ăsta, dar mi-am găsit ceva de făcut, antrenez aici, nu stau degeaba. Mă cheamă dorul de casă, mă apasă.

Este singurul lucru care mă face să trec peste tot, am dat în joacă zece kilograme jos. Este bine, dar mi-e dor de casă. După ce îi baţi la antrenamente, îi faci să zică şi «mulţumesc».

Leonard Doroftei, in lacrimi, macinat de dorul de Romania „Daca m-as intoarce, cred ca...” 2 in Stiri Mondene

O să ţinem o şedinţă şi vom alege unde vom pleca. Dacă m-aş întoarce, cred că nu ar fi om pe stradă pe care să nu îl iau în braţe şi să îi spun că îl iubesc.

Vreau să fac sărbătorile acasă alături de prieteni. Mi-am închiriat un apartament aproape de sală, să stea românul liniştit.

Dacă aş lua-o de la capăt, nu aş schimba nimic din ce am făcut”, a declarat Leonard Doroftei la Antena Stars.

În vara aceasta, pugilistul a vorbit despre cum a fost chiar el chelner la pub-ul său, înainte să dea faliment și să aibă probleme financiare.

„Chelnerii pleacă acolo unde văd, pentru că dacă n-au clienţi, n-au nici bani. În pub-ul meu am învăţat meseria de chelner. Am servit la mese, cot la cot cu angajații.

În această meserie trebuie să fii tot timpul alături de clienţi. Dacă eşti încruntat, treci la bucătărie! Chelnerul nu are voie să fie supărat, altfel rămâne fără clienţi…

Îmi place la nebunie să servesc la mese. Cred că am fost ospătar într-o viaţă anterioară. În pub organizez diferite evenimente.

N-am altă soluţie, pentru că altfel lucrurile se mişcă destul de încet. La toate evenimentele pe care le-am organizat anul acesta au fost 150 de persoane.

S-au «jucat» cu casa închisă”, a spus la acel moment pentru Libertatea marele campion la box…

Sursa: prosport.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed