HomeStiri Mondene Leonardo DiCaprio s-a hotărât să renunţe la burlăcie de dragul fotomodelului Kelly Rohrbach!

Leonardo DiCaprio s-a hotărât să renunţe la burlăcie de dragul fotomodelului Kelly Rohrbach!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 826 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/10/leonardo-dicaprio_640x515.jpg

Deşi s-a iubit cu multe femei, se pare că Leonardo DiCaprio s-a oprit, într-un final, la una. Cea care l-a determinat să renunţe la statutul de burlac este fotomodelul Kelly Rohrbach!

leonardo poza 1

Chiar dacă au o relaţie de doar 4 luni, cei doi au planuri mari de viitor. Mai mult, starul din “Lupul de pe Wall Street” şi-a cerut deja iubita de soţie, într-un restaurant italian din Manhattan.

Leonardo DiCaprio le-a povestit apropiaţilor săi că luat această decizie datorită compatibilităţii mari ce există între el şi iubita sa. Se pare că starul de la Hollywood şi Kelly Rohrbach au aceleaşi pasiuni dar sunt implicaţi şi în activităţi din domenii apropiate. “Sunt compatibili din punct de vedere intelectual, ceea ce e ceva nou pentru el”, a spus un apropiat al actorului.

Cei doi au făcut deja un contract prenupţial în valoare de 245 de milioane de dolari. La decizia actorului de a se căsători a contribuit şi mama acestuia care a declarat că o place pe Kelly şi că ar dori să facă parte din familia DiCaprio.

leonardo poza 2Sursa foto: ibtimes.co.uk; usmagazine.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed