HomeStiri Mondene Liam Neeson: ”Soţia mea a murit pe neaşteptate. Mi-a oferit atât de multă bucurie! Ea a fost… lumea mea”

Liam Neeson: ”Soţia mea a murit pe neaşteptate. Mi-a oferit atât de multă bucurie! Ea a fost… lumea mea”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
Liam-Neeson-height in Stiri Mondene

Deşi soţia sa a decedat în anul 2009, din pricina unui accident la schi, se pare că actorul Liam Neeson încă este profund marcat de dispariţia soţiei sale din viaţa lui. 

Liam-Neeson-height

”Soţia mea a murit pe neaşteptate. Mi-a oferit atât de multă bucurie! Ea a fost… lumea mea. Acei 16 ani în care i-am fost soţ m-au învăţat ce înseamnă dragostea necondiţionată. Până nu e prea târziu, trebuie să vă opriţi din vârtejul cotidianului pentru a le fi recunoscători partenerilor de viaţă. Pentru că totul trece atât de repede… Petreceţi mai mult timp cu partenerii voștri. Purtaţi-vă frumos. Pentru că, într-o zi, când veţi ridica privirea din telefon, ei nu vor mai fi acolo… Ce am învăţat însă mai presus de orice este să trăiesc şi să iubesc ca şi când ar fi ultima mea zi pe pământ. Pentru că una dintre ele chiar va fi. Riscaţi şi trăiţi-vă vieţile! Spuneţi celor dragi cât de mult îi iubiţi. Spuneţi-le zilnic. Nu luaţi nimic de bun. Viaţa merită trăită!”, declarase actorul pe pagina sa personală de soacializare, într-un mesaj special dedicat dragii sale soţii…

248BD98000000578-0-image-m-21_1420824183413

Surse foto: healthyceleb.com; dailymail.co.uk

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed