Home Stiri Lidia Buble a făcut cunoștință cu actuala iubită a lui Răzvan Simion

Lidia Buble a făcut cunoștință cu actuala iubită a lui Răzvan Simion

autor Buinoschi Andreea
421 vizualizari

Nu mai încape nicio îndoială că Răzvan Simon nu a trecut peste despărțirea de Lidia Buble. Vedeta Antena 1 nu doar că și-a făcut o nouă iubită, dar i-a și făcut cunoștință Lidiei Buble cu ea. Cei trei au avut o discuție care a durat o jumătate de oră.

Cei doi au format un cuplu pentru aproximativ cinci ani și, chiar atunci când toată lumea se aștepta ca Lidia să îmbrace rochia de mireasă, colegul lui Dani Oțil a spus că artista nu mai este fericită alături de el și a dorit să se despartă. Mai mult decât atât, deși mulți se așteptau ca Lidia să fie cea care își va face prima relație, deoarece sentimentele sale față de Răzvan nu mai erau atât de puternice, lucrurile s-au întâmplat exact invers.

Persoane apropiate acestora au declarat că prezentatorul de la Antena 1 a vrut ca fosta lui iubită să o cunoască pe actuala încă dinainte de a apărea totul în presă, deoarece ei au rămas prieteni și vor să fie sinceri unul cu altul.

„Răzvan Simion a vrut ca Lidia să afle de la el și nu din presă. A conștientizat că este doar o chestiune de timp până când mass-media îl va fotografia în compania iubitei sale. Lidia a reacționat foarte bine, i-a spus că nu o deranjează și că viața merge înainte. Mai mult, ea a și cunoscut-o pe femeia din viața lui Răzvan, chiar el le-a făcut cunoștință. A fost o întâlnire de câteva minute, timp în care s-a discutat relaxat chestii profesionale, cu zâmbetul pe buze. Nimeni nu s-a simțit stânjenit, nimeni nu a schițat un gest nepotrivit, totul s-a derulat normal, natural și civilizat. Relația lui Răzvan Simion este una serioasă, altfel nu s-ar fi afișat niciodată cu acea femeie. Ea nu este persoană publică, este o tipă cu un job foarte bun, independentă, cu un caracter puternic”, au declarat surse apropiate celor doi foști iubiți pentru cei de la impact.ro…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies