Home Stiri Lidia Buble a luat masa în oraș cu un bărbat cunoscut. Iată despre cine este vorba!

Lidia Buble a luat masa în oraș cu un bărbat cunoscut. Iată despre cine este vorba!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 737 views 3 minute timp de citit

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în urmă cu trei luni, după o relație ce a durat aproximativ cinci ani. Cei doi au rămas prieteni, Răzvan fiind încă managerul artistei. Fiecare dintre ei pare să se fi resemnat cu decizia pe care a luat-o la începutul lunii iunie și au început să se axeze mult mai mult pe propriile cariere.

După ce Răzvan Simion a fost surprins în compania unei femei misterioase în Turcia, acum a venit rândul fostei sale iubite să se afișeze la brațul unui alt bărbat. Lidia Buble a fost fotografiată de paparazzii WOWBiz alături de Costi Ioniță, nimeni altul decât bărbatul cu care a colaborat pentru piesa La Luna.

Cei doi au fost surprinși luând masa în oraș și păreau să se simtă foarte bine împreună. Starea de bine pe care au avut-o i-a făcut să plece la braț acasă la artist. Deși a plecat fiecare cu mașina proprie, destinația a fost aceeași. Conform celor de la WOWBiz.ro, Costi Ioniță a așteptat-o pe Lidia chiar în poartă, fiind foarte fericit că ziua va continua și după masa de prânz pe care au luat-o împreună. Fanii așteaptă cu sufletul la gură să vadă care a fost scopul întâlnirii celor doi, deși mulți sunt siguri că este vorba de o altă colaborare.

La începutul lunii iunie, prezentatorul de la Antena 1 a confirmat despărțirea sa de cântăreață. Printr-un mesaj postat pe contul său de Instagram, Răzvan a confirmat zvonurile care apăruseră de ceva vreme: „O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar, mai ales, să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin, în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani in care iubirea mi-a fost oxigen.
Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecam amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.
Ma iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și, în rest, doi… foști iubiți… actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”…

Sursa

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies