Home Stiri Lidia Buble, agresată verbal din cauza aspectului fizic

Lidia Buble, agresată verbal din cauza aspectului fizic

autor Buinoschi Andreea
181 vizualizari
loading...

Nici Lidia Buble nu a scăpat de răutatea oamenilor. De mulți ani, aceștia o critică pentru aspectul fizic și spun că nasul ei este prea mare. În ciuda faptului că nu vrea să își facă nicio intervenție, oamenii continuă să o critice și să râdă de ea.

2

De fiecare dată când s-a adus în discuție acest subiect, Lidia Buble le-a spus oamenilor că toți suntem făcuți după chipul și asemănarea lui Dumnezeu și că nu trebuie să facă nicio modificare în ceea ce privește fizicul. Mai mult decât atât, artista a declarat că, în ciuda presiunii care vine din partea oamenilor, aceasta nu a simțit niciodată nevoia de a-și face vreo operație, iar acest lucru înseamnă că nu este momentul potrivit.

3

Artista a anunțat că în toamna acestui an vrea să scoată o nouă piesă, iar subiectul principal va fi bullying-ul de orice formă. „Este curios cum alții încearcă să intervină nu doar în viața mea, cât și în ceea ce privește aspectul meu fizic. Pe moment, poate fi distractiv, dar, dintr-un punct, poate deveni enervant. În această toamnă, voi lansa o piesă care vorbește exact despre acest subiect, despre cât de bine te poți simți în pielea ta fără să devii obligată să faci ceva din cauza presiunii celor din jur. Sunt convinsă că Tatăl de Sus m-a desenat așa cum trebuie, iar eu mă simt nemaipomenit în pielea mea”, a spus Lidia Buble pentru cei de la Viva.ro.

4

De asemenea, cântăreața a spus că, pentru ea, părerea oamenilor nu contează și nu o afectează spusele celor din jur. Lidia a mai declarat și faptul că lucrul pentru care se îngrijorează nu este aspectul său fizic, ci oamenii care spun aceste lucruri rele despre ea: „Nu am avut complexe și nici nu voi avea, dar mă frapează felul în care alții cataloghează omul după anumite stereotipuri de tip carton”…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies