HomeStiri Mondene Lidia Buble, avere impresionanta cu multe zerouri. Vezi cat de mare este contul cantaretei

Lidia Buble, avere impresionanta cu multe zerouri. Vezi cat de mare este contul cantaretei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Lidia Buble, avere impresionanta cu multe zerouri. Vezi cat de mare este contul cantaretei

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute cantarete de la noi. De-a lungul timpului aceasta a reusit sa creasca in popularitate, si are fani de toate varstele.

Lidia Buble este printre cele mai bine platite artiste din Romania. Alaturi de Delia sau Andra, fosta iubita a lui Razvan Simion are in cont o suma frumusica de bani.

Cantareata a reusit sa stranga in cont peste 40.000 de euro doar in anul 2019. Conform Spynews, cantareata a acumulat si in 2020 o avere de peste 24.000 avand in vedere inceputul de an care nu a fost deloc productiv.

Daca pe plan financiar Lidiei ii merge ca pe roate, pe plan sentimental cantareata trece prin clipe grele. Aceasta s-a despartit de curand de prezentatorul Razvan Simion. Insa aceasta este optimista declarativ, si spune ca ia totul ca atare si considera ca este inca o lectie de viata.

„Nu aș schimba absolut nimic, pentru că toate lecțiile vieții sunt menite a ne maturiza și a ne arăta pașii spre ceea ce urmează să facem. Sunt o persoană mulțumită de mine însămi, fără regrete”, a declarat Lidia Buble pentru Avantaje.ro.

Lidia Buble, avere impresionanta cu multe zerouri. Vezi cat de mare este contul cantaretei

Lidia Buble a mai declarat ca este impacata cu toate deciziile pe care le-a luat.

„Cred în determinarea de a-ți croi un destin frumos. Vorba veche, din popor, <<cum îți așterni, așa dormi>> este foarte adevărată în cazul propriului destin. Trebuie să știi ce-ți dorești de la viață, pentru a urma drumul cel drept, să fii echilibrat și corect în absolut toate deciziile și, mai mult de atât, să fii sincer față de propria persoană.”, a mai adaugat blonda.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed