HomeStiri Mondene Lidia Buble, declarații despre Răzvan Simion: „A fost marea mea dragoste”

Lidia Buble, declarații despre Răzvan Simion: „A fost marea mea dragoste”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/03/Lidia-Buble-declaratii-despre-Razvan-Simion-„A-fost-marea-mea-dragoste-3.jpg

În luna iunie a anului trecut, Lidia Buble și Răzvan Simion au pus punct poveștii lor de iubire, care a ținut aproximativ cinci ani. Acum, la aproape un an de când au decis să meargă pe drumuri diferite, artista face declarații emoționante despre ceea ce a însemnat pentru ea această relație.

Lidia Buble, declarații despre Răzvan Simion „A fost marea mea dragoste” in Stiri Mondene

Relația celor doi nu a fost văzută cu ochi buni niciodată, deoarece oamenii au acuzat-o pe Lidia că l-ar fi despărțit pe Răzvan de soția sa. În ciuda faptului că amândoi au negat acest lucru mereu, aceste afirmații au continuat să existe, dar niciunul dintre ei nu le-a luat în seamă și s-au bucurat unul de altul în continuare.

Acum, Lidia Buble și-a spus părerea despre iubirile pe care un om le are în timpul vieții, făcând o declarație șocantă. Se pare că artista este de părerea că un om iubește cu adevărat o singură dată și, pentru ea, marea sa iubire a fost Răzvan Simion. Cu toate acestea, cântăreața a ținut să menționeze faptul că, deși s-au iubit foarte mult, între ei, în acest moment, nu mai există nimic.

Lidia Buble, declarații despre Răzvan Simion „A fost marea mea dragoste” in Stiri Mondene

„Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat”, a spus artista, conform celor de la cancan.ro.

Lidia Buble, victima propriei sincerități „Nu prea mă avantajează în industria în care sunt” in Stiri Mondene

Potrivit sursei menționate anterior, în urmă cu doar câteva zile, Lidia a fost surprinsă în oraș alături de excentricul om de afaceri Cobra Tate. Cei doi au mers la un restaurant luxos din București, dar au fost extrem de discreți în ceea ce îi privește. Cei doi nu doar că au venit separat la local, dar au ales să și plece la fel, pentru a se feri de ochii lumii, vrând ca cei din jur să nu își dea cu părerea în legătură cu ceea ce ar putea fi între ei…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed