Lidia Buble, declaraţii despre Răzvan Simion: „Ţin în continuare legătura”

Share

Lidia Buble a fost invitată în cadrul unei emisiuni televizate şi a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu prezentatorul de la Antena 1. Cei doi au decis să pună punct în urmă cu un an şi jumătate, după ce au fost împreună aproximativ cinci ani. Artista nu regretă nimic şi se bucură de lecţiile învăţate.

„A fost o poveste frumoasă (n.r. – referitor la Răzvan Simion) şi este un om cu care ţin în continuare legătura şi am rămas prieteni. Este un om frumos de la care am învăţat foarte multe. (…) Eu întotdeauna am rămas în bune relaţii cu foştii parteneri, pentru că suntem oameni. Chiar dacă nu funcţionează relaţia noastră, asta nu înseamnă că trebuie să nu ne mai salutăm. (…) Răzvan (Simion – n.r.) în continuare este managerul meu (…) Sunt un om care îşi asumă fiecare decizie şi fiecare lucru pe care îl face (…).

Cred că am rămas acelaşi om, doar că m-am mai maturizat (…) Nu am niciun regret! Nu regret absolut nimic, nici greşelile pe care le-am făcut, pentru că ele m-au întărit şi m-au făcut să fiu Lidia puternică de astăzi. Sunt mulțumită! Pun capul pe pernă liniştită şi mă trezesc liniştită şi am curajul să merg oriunde cu capul sus, pentru că ştiu în sufletul meu că nu am făcut niciodată un rău intenționat!’”, a spus aceasta în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi, pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi-au oferit prea mult, ori prea puțin, dar, mai ales, să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin, în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit”, a fost mesajul prin care Răzvan Simion a anunțat despărțirea de artistă…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news