Home Stiri Lidia Buble, destăinuiri

Lidia Buble, destăinuiri

autor Elena Yvette
381 vizualizari

Deşi încă nu sunt căsătoriţi, Lidia Buble şi iubitul său, prezentatorul TV Răzvan Simion,  locuiesc de ceva timp împreună şi par să se comporte asemenea unei frumoase familii. Artista este foarte răsfăţată de iubitul său, care profită de fiecare ocazie pentru a-i arăta dragostea sa. 

1-lidia-buble-spagat-in-faa-a-sute-de-botosaneni-bubli-ballerina

Deşi cei doi şi-au ţinut o perioadă relaţia ascunsă, din toamna anului 2015 au început să apară în lumea mondenă ca un cuplu.

“Eu sunt genul de copil care se bucură din orice. Dacă mă aștepți acasă cu un pahar de suc, mă bucur”, a declarat Lidia, în cadrul unui interviu acordat unei reviste locale.

“Pentru mine este o surpriză în fiecare dimineață faptul că mă trezesc lângă el. Îmi face des surprize. Îmi gătește”, a continuat aceasta.

“La noi în casă nu se face cafea. Foarte rar beau ceai. Lui Răzvan îi place foarte mult să gătească și eu mă bucur”, a relatat Lidia.

De ceva timp încoace, artista are un program tot mai încărcat, lucru ce a determinat-o treptat să renunţe la anumite activităţi din viaţa de zi cu zi, cum ar fi sportul…

“De șase luni nu am mai făcut sport, sinceră să fiu, pentru că am avut o perioadă foarte aglomerată, foarte multe concerte, pregătim noi proiecte, dar voi încerca să reiau obiceiul”, a declarat artista.

razvan_simion_-_lidia_buble_-_mic
Sursa foto: botosaneanul.ro; click.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies