Home Stiri Lidia Buble este victima bullying-ului pe internet

Lidia Buble este victima bullying-ului pe internet

autor Buinoschi Andreea
209 vizualizari

Lidia Buble a trecut mereu prin astfel de situații. În copilărie, aceasta era batjocorită de cei din jurul ei, din cauza religiei sale, dar și din cauza neajunsurilor financiare cu care se confrunta. Acum, deși au trecut mai mulți ani, lucrurile nu s-au schimbat, iar aceasta este, în continuare, victima bullying-ului.

2

Când Lidia a urcat pe scenă pentru prima dată, aceasta a fost ironizată din cauza formei nasului, dar și din cauza numărului de kilograme pe care îl avea. Oamenii din jurul său îi spun să își facă o operație la nivelul nasului, dar artista nu vrea să audă, deoarece nu consideră că are vreun defect. Fosta iubită a lui Răzvan Simion este convinsă că fiecare dintre noi a fost creat de Dumnezeu și acesta este motivul pentru care nu vrea să își schimbe aspectul.

Cântăreața le răspunde mereu răutăcioșilor și nu a făcut excepție nici față de ultimul mesaj pe care l-a primit. „Probabil că mulți dinte voi o să vă întrebați de ce am ales să postez acel mesaj. Primesc zilnic astfel de mesaje și sunt convinsă că nu sunt singura, sunt convinsă că sunt foarte multe femei atât la noi în țară cât și în alte țări, care sunt batjocorite pentru felul în care arată.

3

Este tot un fel de bullying, în online se întâmplă în cea mai mare parte, pentru că oamenii de acest gen, în general nu prea au curajul să spună față în față și atunci refulează în online.

Eu personal niciodată n-o să răspund cu răutate la astfel de mesaje. Îmi este milă de astfel de femei. Pentru că da, din păcate femeile sunt cele care trimit astfel de mesaje. Eu primesc zilnic destul de multe și în proporție de 99,9% sunt femei. Foarte trist. Nu înțeleg de ce suntem atât de rele între noi, nu înțeleg de ce nu ne putem susține. Nu înțeleg de ce, după părerea voastră, toată lumea ar trebui să arate la fel. De ce toată lumea ar trebui să fie stană de piatră, bibelou, păpușă. Este atât de frumos să fim cu toții diferiți, iar defectele sunt atât de frumoase. Și chiar dacă probabil unii dintre voi nu realizați, de cele mai multe ori defectele ne fac să fim speciali, să avem acel ceva, așa că iubiți-le.

4

Pentru tine am și un răspuns: acest nănău așa cum l-ai numit tu, foarte sexy și cu foarte multă personalitate, știi la ce mă ajută? Mă ajută să miros hit-urile astea frumoase care ajung la sufletele a milioane de oameni care mă iubesc, îmi ascultă muzica și îmi trimit mesaje frumoase. Toți bărbații care au trecut prin viața mea de asta s-au îndrăgostit, de faptul că sunt foarte naturală.”, a fost răspunsul acesteia.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies