Home Stiri Lidia Buble, goală în cadă

Lidia Buble, goală în cadă

autor Buinoschi Andreea
166 vizualizari

De când s-a despărțit de Răzvan Simion, Lidia Buble este din ce în ce mai îndrăzneață. Aceasta postează filmulețe și poze care mai de care mai provocatoare și reușește să își pună corpul în valoare foarte bine. Așadar, Lidia a decis să se filmeze într-un moment mai intim, dar sânii săi aproape că erau jumătate pe afară.

Lidia s-a filmat în timp ce era în baie, mai exact, în cadă. Aceasta a reușit să le încingă imaginația bărbaților cât ai clipi, dar a și povestit puțin cu fanii despre cât este de bine să ai timp pentru tine însăți și să te bucuri de lucrurile mărunte.

2

Cântăreața a dezvăluit și un lucru mai dureros. Din cauza faptului că are zede frați, în copilărie nu își permitea luxul de a sta cu orele în baie și trebuiau să se spele în același timp mai mulți copii. Acum, având întreaga baie doar pentru ea, Lidia profită de acest lucru.

3

„Doamne ferește… astăzi cred că am bătut recordul de a sta în cadă, niciodată nu cred că am stat atât de mult. Am stat trei ore și jumătate. Nu vreți să știți cum am pielea… De fapt, eu cred că acum profit cumva de perioada asta, pentru că, atunci când eram mică, noi fiind 11 copii, nu aveam timp să stăm să ne facem cadă, să stăm să lenevim acolo, ne spălam câte doi-trei odată, trebuia să lăsăm apă și pentru următorii, pentru că nu ne permiteam să ne lăfăim chiar așa, fiecare cu cada lui, și acum cred că, de fapt, profit de timpul acesta și stau în cadă pentru toți anii în care mi-am dorit să stau.

4

Mai e încă ceva… Eu, în cadă, îmi fac planurile de viitor, în cadă am foarte multă inspirație, vi se întâmplă și vouă sau doar mie? Sunt singura nebună? Acolo uit de toate și reușesc să-mi fac planuri”, a spus artista, pe contul său de Instagram…

Sursa

 

 

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies